Zavar hogy apukám nem vesz komolyan, kiteregeti másoknak a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Meg most hogy kell ezt elképzelni?
Apuka: Képzeld szomszéd, a kisasszonykának múlt héten megint kijött az aranyere!
Az mégis más,,nem tudod kiről van szó.
Igen, ezerféle hülye becézést mondok/mondtam nekik a mai napig de sosem mások előtt.
Biztos én vagyok a csoffadt lelkű irigy, de engem senki nem nevezett kisasszonykának meg királykisasszonynak sem. Sem otthon a 4 fal között, sem máshol. Igényem sincs rá.
Nekem ez annyira túlzás, de tudom, máshol meg alap.
Mindenesetre apád ecsetelgesse a saját kórságait idegeneknek, ha királylány vagy, ha nem.
Miért lenne beteg,,,én sem helyeslem a viselkedését.
Mégsem gondolom,,pláne nem betegezem le senki apját.
Ne tudom, honnan veszitek, hogy szeretetből mondja, miközben nem halljátok a hangsúlyt 🙄
Egyetértek, szeresse az apukáját, de egyáltalán nem kell elviselnie, ha őt zavarja. Azt meg pláne nem, hogy kiteregesse a személyes dolgait.
Szörnyű milyen apukák vannak. Az egyik fórum arról szól, hogy az apuka csúfolódik a lánya kinézete miatt, most pedig ez.
Felháborító!
Megértem mindazokat ,,,már,,,akik azt mondják hogy szeretetből teszi stb. igaz is.
Mégis aki visszaemlékszik mennyire gáz tudott lenni,,a fotómutogatás,,vagy épp a bizid kibeszélése vagy bármi személyes dolgod említése,,a szülők részéről másoknak,,hát fiatalként nagyon rosszul tudtad megélni,,és főleg hogy az egészségi gondokat is érint a téma.
Beszélj vele FI,,szépen kérd meg hogy ami a ti dolgotok az maradjon is köztetek.
Egyetértek Veled!
Mit nem adnék ha itt lenne köztünk Apukám!
17 évesen veszítettem el, vers gyönyörű!
A becézés még oké, de az eü. bajaidat miért mondja el úton-útfélen?
Mindenképpen megkérném nyomatékosan, hogy fejezze be, mert ezt ahogy orvos se teregethezi ki, úgy más se. Ha tett esküt, ha nem.
Hidd el, hogy csakis szeretetből teszi, mert a legtöbb apuka már csak ilyen. Ők is csak emberek akiknek lehet, hogy vannak kisebb vagy nagyobb hibái, de a lánya neki mindig csak a "király-kisasszonykája" marad amíg él. Ez ne zavarjon, mert emiatt nem szabad rá neheztelned.
Szeressed őt nagyon, de nagyon, amíg csak lehet...
Erről ez a szép vers jutott eszembe:
Ingrid Sjöstrand - Ha volna apukám
Ha volna apukám,
ő lenne a legerősebb.
Kocsival járna,
és a kocsiajtó hangosan becsapódna,
mikor hazajön.
Pipázna,
és benzinszaga volna,
és minden este hancúrozna velem.
Aztán újságot olvasna,
vagy kiabálna velem: Mi lesz így belőled, te kölyök?
Volna egy hatalmas télikabátja,
és abban elbújnék előle.
Ha volna apukám.