Zalaegerszegen keresek nőgyógyászt (beszélgetős fórum)
Nagyon köszönöm! :-)
Az az igazság, én már a lombikot nagyjából feladtam, pont azért, mert elég sok romboló mellékhatással kellett szembesülnöm, megküzdenem.
Viszont abban a 3 évben, amíg Tapolcára jártunk, eleget túrkált bennem orvos, nem kerestem orvost, miután a szombathelyi dokim iránt elveszítettem a bizalmamat.
Viszont 42 évesen, egy csomó hormon után, eleve miómákkal oda kell figyelni.
Úgyhogy itt az idő...
A Vajda főorvos az egyik jelöltem, merthogy hatalmas az elméleti tudása, hormonokban szerintem nagyon otthon van, de ahogy te is írtad, több tapasztalat is érdekelne.
Szia!
Dr. Györe Imrét tudom ajánlani. A LÉDA Magánklinikán rendel és a kórházban is elérhető. Én most már 8 éve járok hozzá. Velem mindig nagyon rendes, segítőkész és képben van velem kapcsolatban. Mivel én is lombikos vagyok ez nagy előny számomra. Eddig bármilyen "ötletemmel" kerestem meg, mindenben támogatott.
A LÉDA felszereltsége pedig I. osztályú.
Igazából mindenkiről mondanak jót is, rosszat is. Várj meg még 1-2 véleményt, aztán ha kell privátban megadom a mobilszámát.
Minden jót nektek!
Nem Zalaegerszegen élek, de az a legközelebbi város. Olyan nőgyógyászt keresek, akinek megfelelően fel van szerelve a magánrendelője, hozzáértő, és ha kell, kórházi hátteret is tud biztosítani.
Kérlek benneteket, osszátok meg a tapasztalataitokat!
Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Békés megyei nőgyógyászt keresek!!!
- Ki a legjobb nőgyógyász Zalaegerszegen?Aki tud kérem segítsen.
- Van valakinek tapasztalata a Zalaegerszegi nőgyógyászokról és a szülészetről?
- SzTK nőgyógyászt ajánlanátok Zalaegerszegen?
- Melyik nőgyógyászhoz érdemes járni Zalaegerszegen terhesgondozásra?