Ki a legjobb nőgyógyász Zalaegerszegen?Aki tud kérem segítsen. (tudásbázis)
Akkor szerencséd van én nem kell gyakran megfordulni az intézményben.
Pedig.... ő sem hibátlan.
Uriemberünket nem ártana beiskolázni egy illemtanárhoz. :((
Egyébként elég sok nő panaszkodik nem kicsi műhibák miatt, amiket egészen véletlenül ő ejtett. Én félnék tőle, nem bíznám magamat rá.
De mégis sokan szeretik.
Felhívtad? Visszamentél hozzá? Ne félj, keresni fogja a legjobb megoldást. Talán most nem ez a bajod. De a félelelmnél nincs rosszabb.
Reggel hívd fel. Hétfőn nincs műtét.
Mert csak a betegeknek van szükségük orvosra.
(Idézet a Bibliából valahonnan...)
én nem tudom, ki hogy van vele, de én a Györénél szültem. most 20 hónapos a kislányom, és pár napja rettenetesen fáj a hasam, főleg a bal oldalon.(amikor a fiam született, és ő is ennyi idős volt, 19-20 hónapos, akkor is nagyon fájt mindenem, és kiderült, meg kell műteni a méhnyakszájat..., akkor meg is csinálták)
----most nagyon félek, hogy megint ez fog történni
Az Egerszegi nőgyógyászaton nincs egy normális orvos se.Ajajj van bőven tapasztalatom.Mindnek csak a pénz kell,de minnél vastagabban!!!
A Györe volt a fogadott dokim,nem vette észre milyen pici a baba,amit már ultrahangon látnak.Nem vette észre hogy idő elött elsorvadt a lepény,és trombozist kaptam.A fiam meghalt,aki az egyetlen gyermekem volt!!!Iszonyatos düht érzek a Györe iránt.De az összes többi egy bunkó,tapintatlanok csak a pénzetek kell nekik!
További ajánlott fórumok:
- Ki a legjobb nőgyógyász Kaposváron?
- Keresem Debrecen legjobb szülésznőjét, nőgyógyászát...
- Ki a legjobb szülés-nőgyógyász Zalaegerszegen és Nagykanizsán?
- Van valakinek tapasztalata a Zalaegerszegi nőgyógyászokról és a szülészetről?
- SzTK nőgyógyászt ajánlanátok Zalaegerszegen?
- Melyik nőgyógyászhoz érdemes járni Zalaegerszegen terhesgondozásra?