Zabpehelycsók recept
30 perc
A Zabpehelycsók hozzávalói:
10-15 dkg margarin
25 dkg zabpehely
8 dkg cukor
8 dkg liszt
1/2 sütőpor
1 vaníliáscukor
2 tojás
bevonócsoki
A Zabpehelycsók elkészítési módja:
A zabpelyhet a margarinon megpirítjuk,rászórjuk a cukrot,megolvasztjuk.Levesszük a tűzről,hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, a tojásokat.Kis halmokat készítünk,közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük.(Kriszta barátnőm szerint 7 is elég az ő sütőjében)
Ez forró csokihoz egy jó "barátnős" estére kiváló
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: hettikem, 2009. jan. 12. 19:31
A zabpehelycsók elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.