Zabkorpás piskóta (update 1) recept
25 perc
A Zabkorpás piskóta (update 1) hozzávalói:
- 3 tojás
- 7 ek zabkorpa
- 2 ek édesítő
- 1/2 tk szódabikarbóna
- 2 ek víz
- 1 tk vanília aroma
A Zabkorpás piskóta (update 1) elkészítési módja:
A tojások sárgáját 1 ek édesítővel, a zabkorpával, szódabikarbónával, vízzel, aromával elkeverem, majd hozzáadom az 1 ek édesítővel felvert tojásfehérjét. Sütőpapírral kibélelt (kb. 18x28 cm-s) tepsiben kb. 15 percig sütöm. (gázon 4-es fokozat)
Lehet variálni is, pl. kakaóval és rumaromával.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: a9338a7669, 2009. márc. 24. 20:14
A zabkorpás piskóta (update 1) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.