Yadine és vékony méhnyálkahártya? (beszélgetős fórum)
Úgy látom, nincs lecitines tapasztalat. :( Ha esetleg mégis van, akkor szívesen olvasnám!
Szép estét, én mára már kipurcantam :)
Ahogy Évi is írja, a foggátlók elvékonyítják a méhnyálkahártyát, úgyhogy ez nem a Yadine-nak köszönhető kimondottan, de idő míg visszaáll a rend.Vannak különböző gyógynövényes teák amikkel segítheted ezt a folyamatot és meg tudsz erősödni:)
Hát a fogigátlók nagy általánosságban vékonyítják,de biztos az sem mindegy,h mennyi ideig szedted.
Drukkolok a babáért!
Szia!
Én is a Yadinet szedtem és nekem ilyen problémám nem volt tőle.Sőt gyógyszer abbahagyása után 2 hónappal terhes lettem!
Sziasztok!
25 éves vagyok. Decemberben hagytam abba a Yadine tabletta szedését, januárban pedig elkezdtem a Femibion 800 tablettát. Párommal babát szeretnénk. Ma voltam nőgyógyásznál rákszűrésen, és egyéb okokból. Megnézte ultrahanggal a méhnyálkahártyát, és azt mondta, nagyon vékony. Pontos adatokat nem mondott. Elvileg jövő héten kellene megjönnie. Azt mondta, ha néhány hét múlva még nem jön meg, akkor gyógyszerrel megindítja.
Van valakinek tapasztalata abban, hogy a Yadine okoz-e ilyen problémát, illetve hogy mennyi időnek kell eltelnie, hogy teherbe tudjak esni?
Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Egy hete voltam dokinál és a méhnyálkahártyám a ciklus utáni12. napon 9, 95 mm volt azt mondta a doki ez lehet korai terhesség, vajon igaz?
- Pozitív HCg, vékony méhnyálkahártya, UH nem mutat semmit
- Vékony a méhnyálkahártyám!!!
- Menstruációm utáni 11. napon az uh azt mondták vékony méhnyálkahártyám van. Most viszont 10 napja hogy késik a mensim.
- Clostilbegyt gyógyszertől vékony méhnyálkahártya? Szép tüszők?
- Vékony méhnyálkahártya