Word formázásában kérek segítséget (2007)-es (beszélgetés)
lap elrendezése normál
bekezdés, térköz alapértelmezett
oldalszegély nincs
Most úgy ahogy valamennyire tudtam igazítani a kezdőlap - stílusoknál - , hogy nincs térköz, talán így jó lesz, de majd meglátom, ahogy haladok lefelé a szöveggel..
mert eddig is az első pár oldalnál haladtam szépen, majd kb. a 10.oldalnál már csak a lap középső részére kezdett ugrálni a kurzor..
Azért köszönöm mindenkinek!
Formátum
Bekezdés
Behúzás és térköz
Térköz
Előtte, utána
Ezt nézd meg! Alapesetben 0 pt-nek kell lenni.
Minden beállítás jó, mégis összeomlott a word-öm..
A legtöbb beállítás meg ki van szürkülve, valamiért nem hozzáférhető..
Vagy Fájl-Oldalbeállítás-Elrendezés fül
Függőleges igazítás - Felül
Tudnátok nekem segíteni a word-ben? aki sokat ír word formátumba...
Írok oda a szöveget, amit kell, és minden oldal nem a lap tetején kezdődik, hanem a lapnak a középpontjára ugrik, és csak a lap alsó részére kerül a szöveg, a felső része üres.. nem találom sehol, hogy mit nyomhattam el.. Nézem a sorközöket, de a térköz behúzásnál is csak az oldalsó részek behúzása van.
Nem találom a formázásnál sem azt, hogy a lap teljes részén legyen a szöveg, és ne csak a lap második felén..még felhúzni sem tudom a szöveget, valami nem engedi... Már kezdek hülyét kapni tőle, és már szinte a falat vakarom, mert sehol nem találok erre való szövegformázást..
Még a súgóban sincs erre sehol válasz lehetőség..
Még a papírlap elrendezésében is úgy van beállítva, hogy új oldalnál kezdés felül. Mégis középre ugrik a szöveg..
További ajánlott fórumok:
- Comb formázása
- Microsoft Office Word 2007 - más sem érti? (mindjárt írom...)
- Word 2007-ben hogy lehet azt beállítani, hogy az oldalszám csak a 4. oldaltól kezdődjön, illetve, hogy felül 20 mm-rel legyen behúzva?
- Hullahoppkarikázás és derék/csípő formázása
- Word 2007-ben eltérő fejléc, és lábléc szerkesztése?
- Hogyan lehet irodalomjegyzéket készíteni 2007-es Wordben?