Hullahoppkarikázás és derék/csípő formázása (beszélgetés)
Látom,haldoklik a fórum, valaki hullahoppozik még?
Én most próbálkozok, de csak jobbra tudom csinálni és 5-10 perc után már fáj,olyanokat üt rajtam hogy abba kell hagynom.
Csináld csak, nem egy embernek hatásos volt! Természetesen diéta mellett, de mindenképpen segít. Én a szülés utáni fórumokat olvastam, hogy kinek milyen hatásos volt és nagyon kedvező a vélemény ;)
Ebből a megfontolásból decembertől én is nyomom a karikát. Én a műanyagba sót tettem, így megúsztam párszáz Ft-ból.
Én olvastam már mindkettőről pro és kontra.
Ha műanyag, azzal jobban kell dolgozni, mert nagy erőkifejtés kell ahhoz, hogy a könnyű karika fennmaradjon a derekadon. Viszont a nehéz meg jobban gyúrja a derekat, annak jobb a húzása is.
De melyik a hatásosabb?
Én tegnap kezdtem sima műanyag 80 cm-sel 3/4 órát, az utolsó hajam száláról is folyt a víz-->mondjuk rajtam sok a felesleg...
Sziasztok!
Én is karikázom,valahol hallottam,hogy ha műanyag van akkor azt meg lehet tölteni sóval.Nos én tegnap megtöltöttem,brutális lett.De szerintem ezzel így elég lesz napi fél óra és hamarosan látszani fog az eredmény.Remélem!!!
Te jó ég :D
Én csak egyik irányba tudom csinálni, a másikba nem. :/
Csak onnan "fogytál"?
Az az igazság hogy popsiból nem szeretnék fogyni :$
Szia!
Én használtam!
Nagyon látványos volt a változás, és főleg az a motiváló,hogy viszonylag hamar látszik.
Nagyon csúnya a derekam és a csípőm.
Derekam szinte alig van, a csípőcsontomnál a párnácska iszonyatosan husis.
Nincs szép íve a testemnek, így nagyon feszülős ruhákat fel sem merek venni.
A testvérem ma lefotózott hátulról, szörnyen nézek ki :(
Holnaptól elkezdek hullahopp karikázni, és arra vagyok kíváncsi hogy van itt valaki akinek szép íves lett a dereka és a csípője?
További ajánlott fórumok:
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Akinek van hullahopp karikája, és használja is, véleményeket, tapasztalatokat írnátok?
- Ki mennyit fogyott hullahopp karikával?
- Comb formázása
- Van aki tényleg fogyott hullahoppal? Tartósan!
- El lehet felejteni a hullahoppkarikázást?