Word 2007-ben hogy lehet azt beállítani, hogy az oldalszám csak a 4. oldaltól kezdődjön, illetve, hogy felül 20 mm-rel legyen behúzva? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én is segítséget szeretnék kérni!
Címsorok szintezése esetén a címsor 2-nél mindig újrakezdi a számozást ha közben van egy címsor 1, én viszont azt szeretném, ha folytatólagos lenne. Ugyanakkor a címsor 3 már elölről kezdje mindig a számozást...
Tudja esetleg valaki, hogy lehet ezt beállítani?
Köszi előre is!
Segítséget szeretnék kérni!
táblázat beszúrásnál,beállítottam hogy bekezdés-behúzás jobb 0cm legyen le okézom tab gombal lépek tovább és újra visszateszi 4 cmre.Hogy tudom beálllítani hogy maradjon 0 amíg kész a táblázatom? köszönöm szépen a segítséget :)van hogy betűméretnél is vissza áll az elözőre hiába állítom át.
Azok között az oldalak között, ahol az egyik oldalon még van oldalszám, a következőn meg már nincs, szakasztörést kell végezni: Lap elrendezése - Oldalbeállítás - Töréspontok - Szakasztörések - Következő oldal.
A különböző szakaszokat tetszés szerint formázhatjuk.
Fontos, hogy a szakaszok között a kapcsolatot meg kell szakítanunk!
Élőfej és élőláb, oldalszám esetén: Beszúrás - Navigáció - Csatolás az előzőhöz
Az első oldal gondolom a címlap, a második és a harmadik a tartalomjegyzék?
Eszembe jutott még egy lehetséges megoldás: szövegdobozként szúrd be az oldalszámokat oda, ahol akarod, hogy látszódjanak! Ennek az a hátránya, hogy így egyenként kell beírnod minden oldalon, és a szövegdobozt megformáznod. És ha nézik a formázási módot a szakdolgozat cd-jén (nem csak olvassák a dolgozatodat, hanem nézik a formázást is), akkor látszik, hogy nem oldalszámozva van, ahogy rendesen kellene. Viszont így csak azokra az oldalakra írod be a számokat, ahova te szeretnéd.
szia
rámentem arra, h. 4. oldaltól kezdődjön, de azt ugyanúgy az első oldalra nyomja. csak nekem lesz előtte 3 oldalam amire nem kell oldalszám, hanem csak a 4.-re és úgy hogy az a 4. oldal...vagy lehet az is jó, ha a negyedik oldaltól írná, hogy első oldal.
Nem kell pipa a fejezetszámokhoz, annál tudnád a címsort s ennek a módját is beállítani. Csak alul a "Számozás módja" résznél tedd a pöttyöt a "Kezdő sorszám"-hoz, és itt írd be a 4-et.
Hátha jön valaki, aki tudja, hogy mi lehet a gond. Mikorra kell? Szakdoli?
Huh, fejből írtam, valamikor nagyon tudtam, sok szakdolgozatot gépeltem, formáztam és vizsgáztam is belőle. Sorban úgy, ahogy írtam: az Oldalszámoknál keresd meg a formátumot, ott tudod beállítani az oldalszámozást és a kezdetét is.
De megnéztem, ezen a gépen régi word van, és ebben is így van, ahogy leírtam. Esetleg az újban máshol lenne? Nem tudom. :(
Beszúrás - oldalszámok - formátum. Ott beállítod a kezdő oldalszámot 4-re.
A margók beállítása: file - oldalbeállítás. Itt megadod a neked tetsző értékeket.
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, hogy a word 2007-ben, hogy lehet azt beállítani, hogy az oldalszám csak a 4. oldaltól kezdődjön, illetve, hogy felül 20 mm-rel legyen behúzva???
előre is köszönöm a segítséget