Microsoft Office Word 2007 - más sem érti? (mindjárt írom...) (tudásbázis)
Mekkora a felső felső margó? 2,5 minden oldal
térköz előtte, utána legyen nulla
Nekem ilyen problémám van:
Tudnátok nekem segíteni a word-ben? aki sokat ír word formátumba...
Írok oda a szöveget, amit kell, és minden oldal nem a lap tetején kezdődik, hanem a lapnak a középpontja köré ugrik, és csak a lap alsó részére kerül a szöveg, a felső része üres.. nem találom sehol, hogy mit nyomhattam el.. Nézem a sorközöket, de a térköz behúzásnál is csak az oldalsó részek behúzása van.
Nem találom a formázásnál sem azt, hogy a lap teljes részén legyen a szöveg, és ne csak a lap második felén..még felhúzni sem tudom a szöveget, valami nem engedi... Már kezdek hülyét kapni tőle, és már szinte a falat vakarom, mert sehol nem találok erre való szövegformázást..
Még a súgóban sincs erre sehol válasz lehetőség..
Megvan!Megtaláltam a problémát.
Valamiért ezeknél a soroknál be volt jelölve a betűs ablaknál,hogy "rejtett".Amikor innen kivettem a pipát,akkor eltűntek a pöttyözések és minden normálisba ment át.Tudja valaki,hogy mi a lényege ennek a funkciónak?:)
és nem tudom mit szeretnél de használhatnád esetleg a bekezdés formázást vagy a tabulátort legalább, de úgy igazán és őszintén nem köt le a probléma
további kellemes megoldást
Show/hide paragraph marks?
sajnos nem tudom, hogy van a magyar valtozatban.
de ez talan csak az egyik problema.
A pontosas lehet a helyesirasellenerzo is, ha nem azon a nyelven irsz, ami be van allitva.
További ajánlott fórumok:
- Ha csinálok a Microsoft Office Wordbe 9diás dokumentumot, hogy mentsem rá Cd-re?
- Ha telepítem a Microsoft Office Outlook levelezőt, attól még a volt alapértelmezett Thunderbird fogadja a leveleket?
- Microsoft Office Project 2007 - SEGÍTSÉG!
- Paint programmal vagy Microsoft Office Power Paintal hogy lehet képeket kicsinyíteni?
- Microsoft Office csomag telepítése win 7-re. Azt írja, hogy nem találja a mappát a telepítéshez, így nem telepíti fel. Mi lehet a baj?
- Microsoft Office Word alapbeállításait hogyan állíthatom vissza?