Weight Watchers - európai változat (beszélgetés)
Sziasztok!
csinálja valaki a ww online változatát? Német, vagy angolt?
Írd be a google-ba: points calculator
Ott megnézheted, hogy néz ki. Szerintem neten rendelhető Magyarországra is. Ha valaki komolyan gondolja a fogyást, akkor érdemes megvenni. Mindig nálad van, egyszerű a használata.
Nekedm mindig a táskámban van. Van olyan, hogy állok a boltban, előkapom, s gyorsan kiszámolom mennyi pont az adott valami, s ha nagyon sok, inkább meg sem veszem :)))
Bocsi, nem neked akartam írni.
Már belezavarodtam a sok fórumozásba :)
Annál a linknél néztem amit emlegettek a másik fórumon, aszerint a 100 g 10 pont.
De sztm az európait csinálom, szóval azt nem annyira fogom nézni :)
Szia.
A 70 g-os zacsi 9 pont.
Kiszámoltam az én kütyümmel. Olyan, mint egy zsebszámológép. Meg kéne nézni, hogy az amerikai pontok szerint mennyire jön ki.
Írok egy példát. Ez az egyik kedvenc nasim.
Wasabi tormás mogyoró(king nuts)
100 g termékben:
Energiaérték: 438 kcal
Fehérje: 11 g
Szénhidrát: 40 g
Zsír 26 g
Só: 0,2 g
Diétás rost: 4,3 g
Ja, maga a zacsi csak 70 g-os!
Sztm is életmód a WW. :)
Mióta csinálod, és milyen az eredmény?
Én 6 kg-ot szeretnék fogyni :)
Hát én!:o)
Egyébként tényleg jó lenne újra összekovácsolódni, mert én a WW-t életmódnak tekintem, szóval nem csak ideig-óráig tart ez a "kapcsolat":)
Amúgy hány kilótól szeretnél megszabadulni?
HÁt sziasztok!
Nagyjából már megpróbáltam a ww.szerint enni,bár azért jól sohasem laktam, de nem vészes. sztem folytatom. És ki mit szokott általában enni?
Gratula! Te nagyon ügyes vagy:)
-5 kg után nem is tudom mit csinálnék örömömben.
Én 60 kg vagyok, és 53-55 kg a célom.(legalább...)
Sziasztok!
Én még csak most ismerkedem ezzel a diétával de nekem nagyon tetszik és szeretném kipróbálni. 5-6kg feleslegem van.(Ne a képeket nézzétek azóta szedtem már fel.)Azt szeretném megkérdezni,hogy mi különbség van az európai és a sima között? Biztos már kérdezték ezt, de remélem azért válaszoltok, és nem haragszotok meg rám, hogy nem olvasom végig :)
Szia!
Az attól függ. A padlizsánkrém igencsak olajos tud lenni. Te csináltad? Mert akkor számold ki az egész mennyiség pontját, aztán mérd le a súlyát, és el tudod osztani 10 dkg-ra. Ha meg dobozolt, nézd meg a kcal, meg zsír adatait.
Szia!
Üdv itt :) Remélem te is olyan lelkesen fogod csinálni, mint pl. én :)) Mennyitõl szeretnél megszabadulni?
Képzeljétek lányok, ma kezdtem a negyedik hetemet és már -5 kg-nál tartok!
0,5 pont az jó. Napi 2 mindig megiszok, annál többet ritkán. (Ha éjszakás vagyok és nagyon szenvedek, de akkor is max.hármat:))
Nem szeretnék az agyatokra menni, de mi a véleményetek a kakaós ízesítésű corn flakes-ről.
Mostanában azt reggelizek tejjel.
Azt hiszem le kell szoknom erről is. A dobozon az van, hogy 100 g-ban 404,5 kcal van. Ezek után ezt gondolom hanyagoljam):
További ajánlott fórumok:
- Weight Watchers pontértékek
- Fogyjunk együtt a Weight Watchers módszerrel, tartsatok velem
- Weight Watchers elméleti alapok
- Ki ismeri a Weight Watchers "diétát"? Tapasztalatok?
- Weight Watchers (súlyfigyelő program) Akik most kezdik!! (2009.ősz):)
- Valaki röviden össze tudná nekem foglalni, hogy mi a különbség, az európai és az amerikai Weight Watchers között?