Valaki röviden össze tudná nekem foglalni, hogy mi a különbség, az európai és az amerikai Weight Watchers között? (tudásbázis)
Sziasztok!
Végre találtam valakit,aki WW-zik vagy szemezik vele.
Én aug. 13 óta csinálom, azóta minden megerőltetés nélkül adtam le közel 4 kg-ot. Egyébként az európait csinálom, bár az "addig ehetsz amíg jóllaksz" módszert nem alkalmazom.
Mindenkinek tudom ajánlani, mert ez életmódváltás és nem diéta=tartós
Szia!
Nincs nagyon sok különbség, de azért van. A legfontosabb talán, hogy az amerikai verzióban -tól -ig pontokat ehetsz egy nap (pl. 22-26 pont között). Az európaiban egy konkrét pont van meghatározva, ez általában valamivel alacsonyabb az amerikainál (én pl. elég nagy súllyal rendelkezem, az amerikai WW szerint azt hiszem 29-33 pontot ehetnék, az európai szerint viszont csak 25-öt).
Az európaiban viszont egy kicsit engedékenyebbek az ételek pontjai: pl. sok gyümölcs 0 pontos, ami az amerikaiban 1 pontos. Viszont nem veszi figyelembe az ételek rosttartalmát, ami az amerikaiban adott esetben lefelé módosíthatja a pontot.
Remélem, érthető voltam :))
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Okozhat-e bajt a külsőség közti különbség?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?