Webáruház nem küldi a pénzem, mit tehetek? (beszélgetős fórum)
Bocsi, most olvasom...
Vissza kaptam a pénzt de a postaköltséget elbuktam...
Lolita, mi történt végül?
Én megint belefutottam egy ilyen helyzetbe.
Ó, igen...ha tudtam volna....
Soha nem jártam így, mindig elégedett voltam évek óta rendelek.
Tőlük soha többé!!!
Most néztem, hogy a panasz beérkezésétől számítva 30 napon belül válaszolnak...
Néztem véleményeket, elégedetlenek a vásárlók...:((
Az a baj, hogy az utalás ellenőrizhetetlen.
Egy cégnél nem kiszalad a Lajoska a sarki postára az utalvánnyal. Még örülhetsz, ha soron kívül utalnak, nem a hónap egy adott napján.
Holnap 13 óráig várok a válaszra, akkor jár a postás, hátha hozza a pénzt...
Ha nem, akkor írok ismét!
Keresd ki, hova fogsz fordulni.
Kedd van. Ha pénteken még nincs reakció, akkor írd meg nekik, hogy hétfőn ehhez és ehhez fordulsz.
Nem kell finomkodni. Semmi közük nincs a hangulatodhoz.
Igaz, én egyszer írtam egy belföldi webáruháznak, mert nagyon rossz volt a kommunikációjuk. No oda leírtam utolsó mondatként, hogy jóval dühösebb vagyok annál, mint ahogy azt a levelem stílusa jelzi. :D
Azóta nagyon sokat változtattak, előnyükre. (Mondjuk elnézést nem kértek, de nekem a változás fontosabb volt.)
Köszönöm szépen a segítségedet!
Remélem nemsoká választ kapok...
Én minél dühösebb vagyok, annál inkább csak a legszükségesebbet írom.
Tisztelt cím, többszöri sürgetésem után a legutóbb egy hete megígért utalás nem érkezett meg.
Jelen levelemmel utoljára szólítom fel Önöket, hogy a (ekkor meg ekkor) visszaküldött termék árát és a postaköltséget haladéktalanul számlámra utalni szíveskedjenek.
Amennyiben f, év január 20-ig nem érkezik meg az összeg a számlámra, a problémát jogi útra fogom terelni, és az Önök vállalkozását a megfelelő fórumokon megbízhatatlanként fogom jelezni. Üdvözlettel x.y.
Itt nézegess körül:
Ezt meg is rendelted??
A mai napig nem kaptam se emailt...se pénzt...
Most írtam Nekik:
Kedves ....!
Fogytán a türelmem, ahogy hitegetnek...Ön 1 hete azt írta megsürgette az összeg utalását....a mai napig nem kaptam meg a pénzemet, holott még január 3.-án prioritással ajánlott küldeményként visszautaltam a termékeket...
Én eleget tettem a kötelezettségemnek, hogy 14 napon belül a reklamált terméket visszaküldtem.Önök azt csinálnak amit akarnak???
Felháborító hogy a pénzemért könyörögnöm kell!!!
Már többször rendeltem termékeket webáruházakból de még így nem jártam.
KÉREM PONTOS IDŐPONTOT ÍRJANAK, A PÉNZEM VISSZAUTALÁSÁRÓL MIELŐTT MÉG INTÉZKEDNÉK!!!
Köszönettel:
.....
Át akartak verni.
Azt meg nem hagyom.
Ajándék, egy téli dzseki, annak járt, aki teljes áron vett klubkártyát, de erről nem tájékoztattak a rendelés során. Fél árú kártyát vettem, amit a rendelt cuccal együtt meg is kaptam, és mellett volt a brosúra az ajándék kabátról.
Ki kellett veszekednem, hogy hallgassák vissza a telefonos megrendelés felvételét, hát nem vagyok olyan hülye, hogy el ne gondolkozzak azon, egy kabát megérné-e a plusz 3 ezer Ft-ot. Emlékeznék egy ilyen ajánlatra.
Igazat adtak nekem, miután visszahallgatták. Próbálkoztak a méret miatt variálni, hogy a kabát a kisebb méretben elfogyott, először küldtek egy nagyobb méretű férfi dzsekit, de ami ronda is volt és a fiamra is nagy- de óvatos voltam, épp csak megnéztem, csomagoltam is mindenestül vissza. Futár vitte el a kitöltött papírokkal, majd később hozták a szép kis kabátomat. Nem mintha nem lenne több kabátom is, de erre vagyok büszke. :D
A klubkártya különbözetét persze kifizettem, így is megérte a kabát. :D Kedvezményesen vásárolhatok a kártyával náluk - nem mintha akarnék... :D
Nekem piszokul jólesett, hogy ha a fogukat szíva is, de igazat adtak nekem és megkaptam az ajándékom utólag.
Viszont pozitív tapasztalatom is van, a nyáron egy erősen akciós hátizsákot vettem neten, de már pár használat után elszakadt az oldala a varrás mellett, jó pár centi hosszan.
Írtam mailt, kértek képet, amit pár hét elteltével küldtem el. Ezután kérték a számla másolatát, de nem találtam a számlát. Ennek ellenére küldték a csere hátizsákot, amit azóta is használunk, még a szakadtat se kérték vissza. Ha azt megcsináltatom egy jó táskajavítóval (van ilyen elérhető!), akkor az is használható lesz. :D Igaz, szépséghibával, de maga a zsák eleve nem egy divat-darab. Cipekedni vettem, nem dísznek.
Sehol senki...pedig kaptam választ és meg osztanám veletek.
Kedves Megrendelő!
Megsürgettem Önnek az összeg kiküldését.
Üdvözlettel:
.....
Az előbb írtam:
Tisztelt Címzett!
Rendelésszám: .... reklamációt küldtem Önök felé és eleget is tettem a tájékoztatásuknak, a csomag visszaküldés megtörtént 2018.01.03.- án.
A feladóvevényt is megküldtem amit Önök megkaptak. AZÓTA SEMMI VISSZAJELZÉST NEM KAPTAM, nem tudom mi az oka?
Kérem szíveskedjenek a pénzem visszautalását intézni!
Köszönettel:
.......
Mai nap terveztem, hogy írok nekik.
Borzasztó, hogy az embernek könyörögnie kell a pénzéért:(
További ajánlott fórumok:
- Gyesen vagyok, nincs pénzem de válni akarok... Mit tehetek?
- Vélemények az About You webáruházról?
- Köteles vagyok a webáruházból megrendelt terméket átvenni?
- Vásárlás webáruházból
- Mit tehetek, ha egy apróhirdetési oldalon cserében állapodtam meg azonban a partner nem küldi a csereholmikat, ő meg már rég megkapta?
- Ha neten veszek/cserélek valakivel pl. babaruhát de ő nem azt küldi aminek a fotója fent volt a hirdetésben mit tehetek?