Waldorf intézményeket keresnék, segítenétek? (tudásbázis)
Sziasztok!
Akik tudnak Budapesten, vagy vonzáskörzetében Waldorf ovit/iskolás, azoktól szeretnék egy kis segítséget kérni. Címet, esetleg webcímet, elérhetőségeket. Keresgélek a neten, és találok is listákat, de nem hiszem el, hogy 7 ilyen intézmény van összesen. Magánintézmények is szóba jöhetnek, vagy olyan ovik (esetles iskolák- de az még nagyon messze van), ahol ténylegesen integrálnak nagyon magasan funkcionáló auti gyerekeket, akiknél tulajdonképpen az összes tünet a beszédre irányul (beszél, de nyelvtanilag nagyon hibásan, a diagnózisunk sem biztos még, nagyon sokan mondják, hogy inkább logopédiai irányban kéne indulni, de most egyelőre ez a diagnózisunk van). Sajnos azok a gyógypedagógusok, akikkel kapcsolatban állunk, és ismerik a fiamat, nem tudnak segíteni ebben, annyit mondanak, hogy mindenképpen normál szociális interakciókra van szüksége, és hogy az értelmével semmi probléma nincsen. A segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Ha lehet egy kérésem az operátortól, akkor ne vonja össze a fórumot, mert keresgéltem már, de nem találtam meg már kiírt fórumokban amit szeretnék, és nekem kimondottan ezekre az infókra lenne szükségem.
További ajánlott fórumok:
- Lombik-de hol legyen? Vélemények a meddőségi intézményekről..
- Idős, beteg ember - hol van a legjobb helyen? Otthonában vagy intézményben?
- 2000-ben érettségiztem. Szeretnék jelentkezni költségtérítéses felsőfokú oktatási intézménybe. Kell felvételi vizsgát írni?
- Szerintetek a házasság intézménye tényleg elavult?
- Mi a feladata egy pszichológusnak egy sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglakozó intézményben?
- Új Waldorf intézmény létrehozását szeretnék jó páran a környékről. Lehetséges ez? Kihez forduljunk segítségért?