VV Éva fanok ide! (beszélgetés)
A lényeg,hogy Éva bent van:)
Jó éjt neked is ! :)
Így van :)
Már nem kell soká várni, és kiderül minden :)
Jó éjt mindenkinek :)
Stimmel a sorrend :)
Erzsi beúszott a "farvizen " :)
Sziasztok!
Én nagyon örülök,hogy Éva ment vissza!! :D
Picit megijedtem amikor megmutatták a legvégén a fantomképeket mert Éva volt a baloldali,utána meg megcserélték :)
Mivel én a sportszerűséget kedvelem ezért gratulálok!
Az más kérdés, hogy a véleményem megvan Éváról és az rtl klubról is....
Eeeegen!
Nem értem minek bubognak bele,ha nem kérték.
H
Éva törtető, ahogy ebben a kategóriában is indult. Mint mondta híres akar lenni, hogy mindenki felismerje..egyszóval sztár rendezvényszervező. Nah, igeen az ivás az ami nekem sem tetszik, viszont őszinte és nem színészkedik. Ami a szívét nyomja, rögtön ki is mondja. De különben Aleknak szurkolok:)
Évának azért, hogy tényleg finalista legyen:)
Amúgy miért nézed az alkoholista jellemtelen senkiket, ha mindössze ennyire tartod őket? valami miatt, mégiscsak érdekel? vagy tudsz velük azonosulni?
Ha nekem olyan véleményem lenne egy műsorról, és személyekről, mint neked, marhára nem foglalkoznék vele.
Filozófiai kérdés, akkor miért foglalkozol te ezzel?
Mondjuk itt a négy villalakó közül nem tudnék választani, hogy ki nyerje.
Kb. mindet rühellem az eleje óta.
Éva, egy alkoholista hisztérika, semmi mást nem látunk tőle, csak, hogy vedel és hisztizik, köpköd. Anikó rámászott mindenkikre, és kétszínű.
Alekosz, na neki végképp nem adnám a főnyereményt, egy tudatlan bunkó p.cs. Okos akar lenni, de még ahhoz is béna. Hogy akasztaná fel magát a nyakkendőire. Basszus még azt sem tudja, hogy mikor kell, mihez kell egy nyakkendőt használni. Olyan tudatlan, hogy az már fáj.
Jerzi: talán, ha kényszerítenének, neki adnám a fődíjat. A többi mind egy jellemtelen, alkoholista senki hozzá képest.
Miért is?
Állandóan vedel, szerintem egy héten öt nap részeg. Trágár, köpköd. Kétszínű.