Voltál már termográfiai vizsgálaton? (tudásbázis kérdés)
Ki segiten ha nem Te Magdikám:-)
köszi
nem voltam de szeretnék....
hol lehetne tudna valaki segiteni?
ez tényleg szemétség, mert az ultrahangra semmi szükség ott.
nézz körül, máshol is csinálnak ilyen vizsgálatot!
na, kis köcsögök. Most kiakadtam, mert azt írta vissza az ügyfélszolis nő, hogy NINCS MÁR SIMA termos vizsgálat, csak UH-s....
mert 10-12 ezret még ki id adtam volna érte, na de így kettőnknek már 32+utazás. Szóval meggondolandó. ez is csak business!
Szia!A sima termográfiai vizsgálat 8000ft körül van.Én ultra termográfiai vizsgálaton voltam az 16000ft volt.Ez annyival jelent többet,hogy a termográf után csinálnak egy ultrahangot is.Én így utólag azt mondom elég a termográfiai vizsgálat.
Nekem elég sok mindent megmondtak.Voltak problémáim,amikről tudtam,de kb.15 éve nem voltam kontrollon és megmondta a drnő,hogy mennyit romlott a helyzet.Szerintem szinte mindent látnak rajta.Még azt is megmondta,azzal kezdte,hogy nagyon alacsony a vérnyomásom,nem szoktam-e szédülni.DE szoktam.Engem meggyőztek.Ezután már tudom,hogy hova kell mennem kivizsgálásra célirányosan.
Nem.Nem sikerült sajnos,jövő hét szerdára kaptam időpontot.Viszont azt mondta nekem valaki,hogy totál meztelenre kell vetkőzni.Itt azt írták nekem,hogy "csak" bugyira.Tud nekem valaki segíteni?Nem vagyok hajlandó levenni a bugyimat.:)
Vagy ez csak kamu?
ott mindjárt azonnal ki is nyomtatják, és kezedbe nyomják a papírt. mire felöltözöl, megvan.
közben amíg téged pásztáz a kamera, a dokker nézi a színeket, így ha valahol érdkeset lát azt kinagyítja, vagy ráközelít, vagy ilyesmi.
a kritikus helyek képét megkapod kinyomtatva.
az egész max fél óra, de lehet, hogy sokat mondtam.
Persze nem feltételezi a vizsgálat azt,hogy a megtalált helyen borzasztó nagy a baj, csak annyit, hogy gond van.
Engem anno elküldtek pajzsmirigy vizsgálatra, és kiderült, hogy túlműködik, de éppen csak egy picit, ami a mai napig meg van, de komolyabb dolgom nincs vele.
Igen, a bekarikázott a problémás hely.
Ők javasolnak, és szakorvoshoz küldenek...
Volt még a lábamról is kép, de nem találtam.
elvileg meg tudják mondani, hogy ott mi lehet a gond, de úgyis el kell menned szakorvoshoz, aki megnézi, hogy tényleg úgy van-e, és kitalálja a gyógymódot.
ez a vizsgálat csak afféle segítség, hogy hol lehet esetleg baj.
Én voltam még akkor, amikor ez csak kísérleti stádiumban volt a BME-n.
Nekem minden igaz volt, amit a gép kihozott!
Felteszem az egyik képet az oldalamra, ott megnézheted....
bugyira.
(melltartót azért kell levenni, ha esetleg a melleddel van gond, kimutassa)
Bugyi-melltartóra?Remélem tovább nem.
Az már nekem jó,ha ilyeneket kimutat,nálam is van ilyen gond(is).Én azt gondoltam,hogy könnyebb elmennem egy ilyen helyre,mint egyenként végig járni mindent.Belgyógy.,nőgyógy.stb.mire rájönnek mi okozza a panaszaimat.Ha rájönnek egyáltalán.Te is az Ormos intézetben voltál?Én oda kértem időpontot.
nekem az egyik térdem néha szokott fájni (gondolom kissé kopik), és azt simán kimutatta a gép.
szóval a csontok, izületek kopását is mutatja.
az egész vizsgálat úgy zajlik, hogy teljesen le kell vetkőzni. ahogy állsz, egy kamera szerű berendezés megy le-fel. néha mondják, hogy erre fordulj, arra fordulj, tedd fel a kezed, vagy ilyesmi.
aztán a végén a doki elmondja és megmutatja, hogy miket talált.
az egészről nekem adtak egy írásos dokumentumot is, rajta a képek, ahol találtak valami eltérést, illetve szöveg hozzá.
(csak azért mondtam, hogy legyen időd a vizsgálat előtt kicsit a váróteremben felmelegedni, mert ha az utcán "lefagyott" a kezed-lábad, és nem tudtál visszamelegedni, akkor lehet, hogy valamit nem mutat ki a gép, mert annyira hideg még a bőröd.)
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Az elképesztő tévedés - Mammográfia vagy termográfia?
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Volt már valakinek HSG vizsgálata? Egy kicsit tartok tőle!
- CT, MR vizsgálat... aki volt már, és aki ezután megy
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?