Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán? (beszélgetés)
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a TB támogatás csak szigorúan hasplasztikára vonatkozik? Ha nagyobb súlyfelesleggel rendelkeztem és lefogytam, de megereszkedett a combom és a mellem is, akkor azokat is lehet plasztikáztatni TB-re, vagy csak a hasat?
Köszönöm!
Sziasztok!
Szeretnék egy kis infót kérni Tőletek, hogy hogy lehet has- és mellplasztikat TB-re csináltatni? Mennyit kell fogyni és ki igazolja ezt? (-22-nél járok, de szeretnék még fogyni 30-at kb.) Orvos emiatt nem látott még.
Akkora melleim vannak, hogy a sapkám kicsi rá, sokat fáj a hátam, de sosem írták le, hogy a melleim miatt van, a hasam pedig lóg, s még nem is szültem.
Köszönöm, ha válaszolsz!
Szia Ági.
Nekem tavalyról elmaradt a műtétem es jovoheten lesz. A haziorvostol kell igazolas hogy fogytal e 10 BMI-t. Ha igen meg kell irnia. Kell tudoszuro, hasi rotgen, ekg, vervetel es kiirnak idopontra. Igazabol a dokival kell megbeszelni mindent ,hogy mit szeretnel. Szetnyilt hasizmot varrnak elvileg nekem is. Szerintem servet is megcsinaljak, ha van.
Sok sikert. 😉 Ha van kérdés valakinek irjatok nyugodtan a nyuszika03@gmail.com ra. Az tuti latom majd, de a forumot nem. Szep napot.
Maximum csak az orvosodnak volt az utolsó TB-s műtétje...
Mást nem tudok elképzelni.
(Már azért sem, mert nekem több műtétem is volt a fogyás végett és most jön a következő...tb...)
Sziasztok!
Inzulin Rezisztens lettem,a diéta és a mozgás miatt elkezdtem fogyni,de nagyon! Én 52 éves vagyok,a hasamon a bőr nem húzódott vissza,így lett egy nagyon logó és nagy kotenyhasam. A kérdésem az lenne hogy cukordietoa miatt fogytam le,én is igénybe vehetem,a TB által finanszírozott ingyen hasplasztikai műtétet? Köszönöm szépen a segítséget
Sziasztok.
Azt kerdeznem, h a koldokservet hogy allapitjak meg? Lehet latni a kituremkedest vagy kevesbe sulyos esetben pl. ultrahanggal?
Ha szetnyilt hasizmom biztosan van, hova fordulhatok vizsgalatra? Hogyan kell elindulni?
Tb alapon tudnek csak vallalkozni mutetre.
Koszonom szepen.
Bocsánat, megfeledkeztem a fórumról.
Azóta -86kg és túl három műtéten, jövőhéten jön a negyedik felvonás.
Szia. Ne haragudj, én csak kérdésemmel szeretnélek zaklatni ha nem gond. Az összes testtájat megcsinálják neked tb-re??? Azt hogyhogy? Mivel fogyás után (majd) nekem is szükségem lesz műtétekre, ezért elkezdtem gyűjteni, de én neten valahol egy olyan cikket olvastam, hogy még melleket se csinálnak tb-re mert hogy az esztétikai beavatkozásnak számít vagy valami ilyesmi. Nem gondoltam azt sem, hogy pl a végtagokat is megcsinálhatják.
Létezik, hogy az összeset tb-re csináltatod?
Köszönöm szépen, ha válaszolsz, nagyon örülnék némi infónak. Bár még csak érdeklődöm mert én még csak az első 10 kg mínuszomnál járok, és még 95 hátra van.
Gratulálok a hatalmas fogyáshoz:) Mi volt a módszered? Hány stagnálós időszakod volt, meddig tartottak?
Sziasztok! :)
Szóval nagy örömömre nekem is lesz tb alapon finanszírozott hasplasztikám (valamint karok, combok és mellfelvarrás - legalábbis a doktornő első körben ezeket ígérte). Nagyon izgatottan várom már... fix időpontom nincs, ha az orvosom visszajött szabadságról utána megyek egyeztetni.
A kérdésem az lenne, hogy a jelenlévők között operált valakit Dr. Kis Erika? (Szeged)
A konzultációkon kedves volt, de érdekelne hátha járt még valaki nála.
(Nálam -70kg - 2 év alatt.)
Köszönöm előre is!
Barbi (24)
Sziasztok!
Holnap fekszek be a Honvédba, csütörtökön műtét.Nagyon félek...😣
Kit hány napig tartottak kórházban?
Sziasztok!
Valaki tapasztalt leírná nekem a hasplasztika menetét lépésről lépésre? Hol kezdjem?A honvéd korházba mennék.A konzultációért kell fizetni,be kell jelentkezni? Nagyon köszönöm a választ előre is!
További ajánlott fórumok:
- Esküvőt ki-hogy finanszírozta? A szülőkkel hogy beszéltetek?
- Ki, hogy oldja meg a gluténmentes élethez szükséges alapanyagok finanszírozását?
- Egy államilag finanszírozott gyermek otthonban, miért éheznek a gyerekek?
- TB által finanszírozott plasztikai műtét?
- Az Állam által finanszírozott ált. gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítás ugye nem egyezik az ovi/sulikezdéskor ajánlott biztosítással?
- OEP által finanszírozott meddőségi központot keresek, ahol rendel női orvos