Plázákban hogy oldják meg a létszámkorlátozást? (tudásbázis kérdés)
Nem tudom.
Én csak a tegnapi tapasztalataimat tudom írni:
Budapest, Árkád bevásárlóközpont, nagyon kevesen voltak.
Az üzletekre vonatkozik a korlátozás.
A "közlekedő rész" ugyanúgy funkcionál, mint más közterület.
Én tegnap voltam a Müllerben.
Ott mindenkinek külön kosarat kellett venni, csak annyi kosár volt, amennyien egyszerre bent lehettek.
Nem akarlak megbántani, de próbáld megérteni, hogy vannak emberek, akik csak abból értenek, hogy nincs több bevásárlókocsi. Én teljesen észszerűnek tartom ezt, mert ha nincs ott kocsi, nem kiabál majd annyi ember a biztonsági őrrel, a kevésbé intelligenseknek is egyértelmű a helyzet.
A házaspárokat meg a komplett családi vásárlókat nem értem. A férj nem bír ki 20 percet odakint, amíg a nej bevásárol? Esetleg nem tudna a gyerekekkel kint maradni addig?
El nem tudom képzelni, hogy egy nagyobb pesti plázában mit csinálnak. Rengeteg a bejárat, rengeteg az ember. Most meg pláne ott turistáskodnak majd...
Én a gyerekekkel más programot csinálok, nem rohanok rögtön bevásárolni velük. Ha ki akarok mozdulni, inkább a természetbe megyek. A gyerekeknek is jobb program, a levegő is jobb, mint egy boltban.
Soha semmi nem jó. Amíg időkorlát volt, létszámkorlátot akartak. Most meg ez a rossz.
Mindig mindenkinek büdös még a szar is .
Az is hülye volt aki kitalálta,
Ma a Lidl-ben láttam,házaspárok kettő kocsival,egyik megpakolva,másikat apuka tolja üresen utána.
1 kg kenyeret nem vehetsz kocsi nélkül.
Remélem az az agyatlan aki kitalálta,hamar észheztér.
Ne is. Picik még. 😉
Amúgy lövésem sincs. Nem voltam még boltban mióta ez van.
Szerintem ahol a kosaras számlálás van, ott természetesen a lányodadal menjél és vegyen kosarat, így kettő lesz.
Hiszen a szabályozás az én értelmezésem alapján nem csak követelményeket támasztanak, hanem jogokat is. Melyek alapján a lányodnak is joga van ahhoz a 10nm-hez, hogy nehogy megfertőzze valaki.
Nekünk a Praktikerbe nem szóltak, csak annyit kérdezett a hölgy, hogy: "Hatan?"
A többit pedig párom beszélte a nővel (a rendszert).
Óóóóó, mi azt beszéltük meg, hogy majd mindenki külön kosárral jön be a boltba;)
De akkor nem kell, mert mehetünk együtt is...
Igen családi.
Végre több, mint 1 év után kimozdultunk a gyerekekkel, akiket állítólag ugyanúgy "darabra" számoltak.
6-an mentünk be.
1 kosarat vettünk el.
Nem, nem a kosarak száma számított, mert már a bejáratnál lévő üvegajtónál számolta a kütyüvel a hölgy a létszámot, a kosarak onnan 5-8 méterre vannak.
Egyébként mutatóba egy kosarat vettünk, de nincsen a kosarak számának jelentősége.
Én ma láttAm az egyik üzletben, hogy bár biztonsági őr állt az ajtóban, a nyitott ajtón bement egy nő. Az őr utána rohant és elég durván kirángatta. A nő mérgében mondta h . sietne és szólni fog O Viktornak. Mire az őr. annak szólhat, az ő rendelete
LegAlább feldobták a hangulatot. ja és pofára megy a beengedés, - nekem még eddig mázlim volt.
És családi vásárlást tartottatok?
Ketten mentetek be, de egynek számoltak kifelé?
Két kosarat vittetek?
Nem pláza ugyan, de pl mi ma voltunk egy nagyon nagy P. betűs áruházban, ahol az ajtóban egy digitális eszközön számolták az emberek létszámát. Párom rákérdezett a működésére és a rendszer úgy van, hogy amennyien fizetnek, annyival csökken, amennyien bemennek annyival nő a létszám. Ha eléri a megadott létszámot a rendszer, akkor egy figyelmeztetést küldenek az ajtónál álló hölgynem (ez esetben), aki nem enged be több embert, míg a rendszer nem érzékeli, hogy fogytak volna "darabszámra" az emberek.
Szerintem a plázákban is hasonlóan működhet.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalataitok vannak a Beauty Cosmetics termékeivel kapcsolatban? (amiket a plazakban sóznak ránk, és aminek 90%-a "ajándék")
- Budapestiek! Elkezdődtek már a leárazások a plázákban? Miket láttatok eddig?
- Mennyit keresnek a pesti plázákban dolgozó eladók?(nettó)
- Szédülök a hatalmas plázákban, üzletekben. Inkább kisebb...
- Nem tudjátok véletlenül, hogy a Fővárosi plázákban mikortól lesznek szezon végi akciók?
- Plázákban dolgozóknál, hogy néz ki általában a munkabeosztás? (teljes munkaidő)