Volt olyan, hogy betegen kellett dolgoznotok? (beszélgetés)
Nem csak lázas lehet valaki.
Néhai főnököm addig járt csípőízületi kopással dolgozni, míg egyszer csak beroppant neki a combfeje... pedig borzasztó fájdalmai lehettek, volt úgy, hogy felállás után nem tudott elindulni. Igaz, ez nem veszélyeztetett kollégákat, a fertőző betegség más.
Én beteg voltam, mikor a munkahelyemen próba meg első pár napban voltam. Bevettem egy csomó köhögés csillapítót, és az sem használt eleget, nem köhögtemtem a kajára, és mindig mostam a kezem. úgy éreztem, az első pár napon nem mondhatok beteget egy kis kahogás miatt (ami nálam gyakori, főleg a légkondi mellettt).
Lassan 3 éve dolgozik itt, ha én beteget jelentek, nem kételkednek.
Mégsem mentem dolgozni .
Fáj nagyon a lábacskám.
Ha kirúgnak ,az sem érdekel.
Az egészégem fontosabb .
Egyszer voltam lázas három évesen ,40 fokos .
Lázasan hogy lehet dolgozni?Mert én még elsántikáltam volna ,de komoly tünetekkel nem szabad szerintem menni.
Pillanatnyilag be van dagadva a lábam.
Vizesruha ,de holnap sántikálva mennem kell dolgozni ,mert ha nem kibasznak...
De csak két hónapot kell már kibírom!
Soha nem kellett úgy dolgoznom! Olyan volt, hogy reggel 5-re belázasodtam, de megvártam a műszak végét ami 6-kor járt le.
Olyan is volt nemrég, hogy iszonyatosan fájt a fülem, de úgy gondoltam, hogy lehet vele dolgozni. Hát rohadtul nem!
További ajánlott fórumok:
- Nagycsaládos anyuka létemre fizetni kellett a tankönyvekért! 30000 Ft volt! Mit szóltok hozzá?
- Csak hogy megnézze az orvos a fogam, 1 hónapot kellett várni, kb. 2 perc volt. Ez mindenhol így megy?
- Segítsetek! Kisfiamat vasárnap hajnali fél 4 körül be kellett vinni az ügyeletre mert lázas volt...
- Mi volt életedben a legnehezebb dolog amivel szembe kellett nézned?
- Megtörtént aminek nem kellett volna megtörténnie, lefeküdtem a legjobb haverommal, volt benne alkohol, emlékezni fog, mi történt?
- Ha a volt párotokkal egy helyen kell dolgoznotok?