Volt már valakinek? Rózsaszin, bűzös hüvelyfolyás? (tudásbázis)
Telitalálat!Az SBO a sürgősségi betegellátó osztály rövidítése és a titka abban rejlik, hogy 0-24 fogad betegeket.
Ha a hajad fáj akkor is ellát egy szakorvos, tehát nem csak traumás sérülésekkel foglalkoznak.
A Te problémádat is megértem, de itt nem rólad van szó és mivel Ő váci lakos, ezért könnyen be tud jönni bp-re bármelyik ügyeletre, és fizetnie sem kell...Max. az útiköltséget.
Én ápolónő vagyok, nekem is voltak urológiai és nőgyógyászati gondjaim, de én sosem állítanék fel magamnak diagnózist, vagy sosem vennék be az orvos utasítása nélkül semmilyen antibiotikumot, mert nem biztos, hogy az adott törzsre jó az a fajta gyógyi és most minek tegyem a szervezetemet ki egy felesleges kúrának, emellett minek szoktassam hozzá az antibiotikumhoz?
De ezért mondtam, hogy nem vagyunk egyformák.
A fórumindító Vácon lakik. Tehát bp-től nem messze, ha esetleg a váci kórház nem fogadja...
Vannak nőgyógy.-i, urológiai ügyeletek, ugyanúgy, mint pl: sebészeti, vagy pulmonológiai ügyelet...
De ha egy belgyógyászatra elmegy, akkor ott is megcsinálják azokat a vizsgálatokat, amik szükségesek, kivéve a hüvelyi vizsgálatot.
Labor, vizelet,ilyesmi, bármely kórház bármely osztályán megcsinálják..
És ne haragudj, mert nem rosszindulat, de ha ilyen gondom lenne, nem érdekelne az a 10ezer forint...
Értesz te magyarul?
Egyébként lassan az fog jönni, hogy: "jól beszopattalak benneteket"...
Oké.
Most van itt a szuuszaa ideje...
Hónap végére várod a menzeszedet, nem?
Akkor mi lenne, ha nem tennél fel hülye kérdéseket, hanem várnál hónap végéig?
Miből gondolod, hogy terhes vagy? A terhesség már 72 óra után kimutatható akár egy 1000ft-os teszt segítségével, mivel a hcg-szint akkor már termelődik, ami vizeletből kimutatható. Ettől függ. előfordulhat, h nem mutatja ki a teszt. De a rózsaszín folyás nem a terhesség tünete...
Neten keress rá a terhesség és a felfázás tüneteire és úgy tudsz magadnak diagnózist felállítani, ha már orvoshoz nem akarsz menni..
És ne kérdezd meg kérlek még egyszer, kb: 15-jére, hogy akkor ez szerintünk mi, mert NEM tudunk rá választ adni... Stimm? :)
Én nem szoktam rosszindulatú lenni, sem bunkó vagy ilyesmi, de ez egy picit felháborító...
Pasiknak széttenni a lábat derogál, de dokihoz elmenni már nem??
Nem csak akkor kell nőgyógyászhoz menni, ha baj van, hanem évente 1-2-szer illik felkeresni...
És ha kibírod azt a néhány percet, amíg egy pasi dolgozik rajtad, akkor kibírod a 2 perces orvosi vizsgálatot is...
Úristen..És csodálkozunk, hogy annyi nőgyógyászati beteg van...
:)
Akkor már ne is haragudjon a fórumindító, de rááldoz párezer forintot és bemegy egy magánhoz... Ha esetleg nem akar rááldozni párezret sem, akkor ismerős az a szó, hogy "ügyelet"??
Mert ezzel nem lehet viccelni és ne akarjon tanácsot kérni ilyen dologban, mert ez nem játék.
Szóval attól,mert nem engedik el a munkahelyéről, megoldhatja másképp...
Az ő baja pedig nyilván nem egy egyszerű nátha, hogy kezelési tanácsokat kérjen. Ez nem gyógyul meg mézzel, meg c-vitaminnal.
Nem az a baj, hogy nem fér el a kérdés a többi mellett, engem nagyon nem érdekel...
Csak iszonyat felháborító, hogy a saját egészségedet nem nézed semmibe, itt kérsz tanácsot, meg ilyenek... Szerinted ez egy egyszerű dolog? SENKI, senki nem tud Neked konkrétumot mondani anélkül, hogy megvizsgált volna.. Talán nem értana egy nőgyógyász, vagy egy urológus, egy ultrahang, egy labor, ahol CRP-t is néznek (ha gyulladás van a szervezetben, a CRP megemelkedik...), plusz egy vizelet tenyésztés és egy manuális vizsgálat...
Ezek nélkül már az poén, ha valaki diagnózist mer felállítani.
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Sárgás híg, vízszerű hüvelyfolyás, volt már valakinek ilyen tűnete?
- Ma reggel teszteltem, egy nagyon halvány pozitív lett! Egy órája kb pedig rózsaszines volt a wc papír amikor wc-n voltam
- 25. hetes terhes vagyok és ma délelőtt enyhe rózsaszínes folyásom volt, mit tegyek?
- CNS kúp használata után volt már valakinek rózsaszín folyása? 26 hetes kismama