Volt már valakinek olyan hogy a terhességi teszt második csíkja nagyon halvány volt?Az terhességet jelent? (tudásbázis)
Az Aviva tornát megpróbálhatja, az meghozza a mensest. De ha terhes, és meg akar maradni a baba, akkor meg fog maradni, bármit is csinál.
Miért nem vett be esemény utáni tablettát, ha tudta, hogy "baleset" történt???
Általában semmit de el lehet tőle vetélni.
Ha ilyensmit fontolgat a hugod ennél biztosabb a szauna. :(
igen bőven ennyi amúgy állítólag elvetél tőle az ember lazítja az izmokat...ezért nem tanácsolják a kismamáknak.Amúgy ahogy írtam én is fürödtem forró vízben persze nem azért mert bántani szerettem volna a babát hanem mert imádom de csak ritkán volt ilyenre pl.
Ha terhes és magyarországon él és nem vetél el magától akkor abortuszra kell mennie amiért fizetni kell és engedélyeztetni kell!!
Forró fürdő :-D
Én szeretem a forró fürdőt terhesen is volt hogy forró fürdőt vettem:-D
Ha egy baba megakar maradni az biza megfog még ilyen régi trükköktől is.
Nem hiszem, hogy 4-5 hetes terhességet műtétileg megszakítanak, csak a hcg-szint alapján. Gondolom, meg kell várni, míg ultrahangon látszik az élő magzat.
Szóval szerintem nyugodtan várhat 1-2 hetet a dokival.
Persze nem árt tájékozódni, meg gondolkodni, meg beszélgetni.
Én egy héttel a nem várt menzesz előtt teszteltem nagyon halvány pozitívat. Éppen hogy csak egy vonalka látszódott.
Most jelenleg 27 hetes terhes vagyok. :)
Úgy hogy az biztos hogy elindult a hugodnál a terhesség. Már csak az a kérdés hogy megmarad-e.
Két nap múlva csináljatok meg egy másik fajta tesztet. De készüljetek arra hogy valószínűleg az is pozitív lesz. Utána irány a doki főleg ha nem akarja megtartani. Ha megtartja akkor a doki még várhat egy pár hetet.
Ó, hát akkor nagyon korán kimutatta a teszt. Elvileg ha pontosak a ciklusai, 2 héttel a várható menstruáció előtt van az ovuláció, akkor eshet teherbe (a spermiumok napokig eléldegélhetnek bent előtte). Egyelőre nincs mit tenni, várja meg a 24-ét, ha nem jön meg, csináljon még egy tesztet. Szerintem most felesleges ismételgetni, mert nem is biztos, hogy bármelyik teszt kimutatná még.
Még nagyon-nagyon korai, esetleg próbálja meg a forró fürdőt, hátha az segít:-(
Hát ez kellemetlen, de mikor kéne megjönnie?
Még reménykedhet, hogy csak elindult valami, az első terhességek nagy százaléka végződik korai vetéléssel. Egy halvány pozi teszt még nem jelent semmit, lehet, hogy 2 nap múlva megjön.
Persze ez általában a várva várt babáknál van így, aki nem szeretné, annak tuti megmarad:-)
Általában pozi teszt ritkán van ha nincs terhesség sőt...Hcg vagy baba vagy egy fajta betegség,daganat termel!
Nekem minden terhességem halvány tesztel indult mivel még mensi sem maradt ki így lehet halvány a teszt!Pár nap múlva újra teszt és szigorúan este nem kimenni és reggel az elsőből csinálni.Ha pozi akkor terhes.
Naná. Elmaradt mensi után pár nappal 3 különböző tesztem lett halvány csíkos. Lassan 2 éves a "halvány csíkom". :)
De csináljon még egy tesztet. Ha az is halvány csíkos, menjen dokihoz, mert terhes.
És legközelebb védekezzen emgfelelően, nem lesz baleset.
Ilyen esetben a legritkább estben téved, a tévedések fordított esetben szoktak előfordulni.
Kontrollteszt, orvos.
Ilyen esetbe a baleset szótól falnak megyek:-D
Mikor kéne megjönnie?Amúgy 2hét elég a beágyazódáshoz...
amúgy hány éves?persze ha szabad tudni
További ajánlott fórumok:
- Második terhesség
- One step terhességi teszt... reggelre, nagyon-nagyon halvány csíkos lett, lehet hogy mégis van baba?
- Nagyon halvány második csík a terhességi teszten
- Halvány terhességi teszt. Létezik, hogy eltűnt a csík?
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Mit jelenthet, ha minden terhességi teszten csak 30 perc elteltével lesz halvány, de kivehető második csík, aztán 1 óra után nem látszik?