sziasztok sérv mütétre készülök jobb oldalira laporral már mindent el ki olvastam róla lelkileg nem tudom befogadni az egészet félek mint a dög hogy mi lesz utána.minden segítséget infót elfogadok aki tud segitseg szükségem van rá már leperget minden éjjel ver a viz.50ffi vagyok amúgy aránylag fitt de lelkileg nem.köszönöm elöre is aki segit
Szia! Október elején volt laparoszkópos epehólyag műtétem. Kb. 1 hét volt egy kicsit nehezebb, utána teljesen rendben voltam. Az én köveim 3,5 és 2,5 cm-esek voltak, plusz a epehólyag és kifért egy 3-4 cm-es lyukon! :)
Nekem volt pár éve, petevezeték átjárhatóság miatt csinálták. A felépülés nagyon gyors, nem fáj utána szinte semmi, picit fájt alul a hasam de ez a petefészkek miatt volt. Nyugodj meg, tényleg semmi nem fog fájni:) két pici varratod lesz egy a pocakod oldalán egy pedig a köldöködben, nem is lehet már látni sem:)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.