Meddig tart egy 16hós babánál a nátha, mit használjunk a gyors gyógyulásért? (tudásbázis)
Én orr fül gégésszel beszéltem meg ezt a kérdést, hisz ő a szakember.
Szerinte nagyon helytelenül használjuk az orrcseppeket.
1. szívás
2.tengervizes orrspray
3. pár perc várakozás, hogy feloldódjon a takony.
4. szívás
5. nem tengervizes, hanme az orvos álltal felírt orrspray
Naponta 4x, szívást amikor csak kell. Ha szines a takony az gyulladás.
ÚGY LÁTOM NÉPSZERŰ LETT EZ A KÉRDÉS (160 LÁTOGATÓ)
hali.szóval az aflubin cseppet lehet adni megelőzésként-kizárólag a tájékoztatóban leírtak alapján!pici vízbe tegyétek bele,mert alkolos és nem igazán jó az íze emiatt.
egész bíztató a corizália hatása.Már nem folyik a babó orra annyira.Ajánlom mindenkinek,próbálja ki.
nos beszereztem a corizáliát,már a 3. fél szemet kapta a babó,"talán mintha" nem dőlne a cucc az orrából.majd holnap a többi eredményt is megírom.
azért azt had mondjam el,h a homeopatia nagyon jó,csak tudni kell jól és jókor alkalmazni,illetve ismerni és megérteni a hatását)))én csak legvégső esetben adok mást!nekünk bevált és épp ezért kicsit többet is foglalkoztam vele,h megismerjem.
szia.este ajánlok homeosba olyat amit megelőzésre adhatsz mind2nek,most rohannom kell.
Én is ezt mondtam a stodallal kapcsolatban kedveském.-)))mi a fenistillel ráfáztunk,allergiásak vagyunk rá.-oo
köszi úgyszoktam csinálni csak az a baj hogyha a nagyobbik megfertőzi a kicsit akkor hetekig tart mire elmúlik neki a nátha
A CORIZÁLIÁT GONDOLTAM ÉN IS ADNI,BÁR NEKÜNK ORRCSEPP+FENISTILCSEPPET ÍRT A DOKINÉNI.KICSIT TAMÁSKODOK AZ ILYEN SZEREKTŐL.ELŐSZÖR A HOMEO AZTÁN A GYÓGYSZER.A STODAL CSÚNYA ESETBEN KÖHÖGÉSRE JÓ,NEM SIMA ORRFOLYÁSOS NÁTHÁRA KEDVESKÉIM.
naponta ha 3-4x leszívatod az elég és ne tartson percekig a művelet.
Igen, kell is. De én ezt a gyerekorvostól is hallottam, meg itt a neten is olvatam, amikor az orrszívó-porszívóról keresgéltem.
ez hogyan lehet hogy több válladék jön? hiszen az orvosok is azt mondják hogy szívatni kell
Szia!
Az enyém is náthás volt kb. 1 hónapja. Váladékoldónak Fenorin szirupot kapott (ha jól emlékszem recept nélkül kapható)+Cebion csepp (C-vitamin) és Sterimar orrspray. De vigyázz a gyakori orrszívatással is, mert egy idő után, több váladék jön helyette, mint amit már kiszívattál.
náthára a coryzalia tabi adható,6xfél naponta.nyugodtan odaadhatod neki h szopogassa el vagy rágja szét mint a cukrot.esetleg porrá törve pici vízben old fel.a stodal náthára nem való,az már gyulladásos tünetekre amik a légutat érintik.
a sós orrspay szintén mehet utána kiszívni a nózit.
Kalcium teába, és vegyél tengeri só oldatot az orrba lehet sprézni igen hamar kitisztítja.
Ja és utána azonnal ki kell szívni!Ha pedig tudja akkor fújasd vele:-)
A Stodal is jó, de az csak köhögésre való. Esetleg érdemes a kettőt kombinálni, ha szükséges.
nekünk a drnő kalcium ampullát szokott írni amiből 2*1/2reggel és este kellet meginni,de ha teszel vízet párologni a fűtő testre,feltéve hogy begyújtotok,akkor könyebben veszi szegényke a levegőt.kamillát is főzhetsz és azt is teheted párologtatni!
Szia!
Én STODAL szirupot adok neki igy 3-4 nap ami nagyon rossz a többi már csak a levezetés. Ez is homeós.
A mi homeós dokink azt mondta, hogy amig nem tudja a nyelve alatt tartani a golyókat azt ne adjak neki.
szintén a grapefruitra szavazok.Mi csak ezt használjuk a gyerekeknek, ha megfáznak.
Mi is az" édes ízűt" használjuk, mert nem kell a gyerköcöt megerőszakolni,hogy bevegye.
Adj neki grapefruitmagcseppet, azt már újszülöttnek is lehet adni, nem tudom, reklámnak számít-e, hogy melyik cégét vedd, ezért nem írom le, de ha érdekel, priviben megírom. A lényeg, hogy az édeset keresd, ami nem kapszulázott. Közvetlen a szájába lehet csepegtetni, de utána ne egyen-igyon kb. fél órát. Ne adj neki ilyenkor semmit, amiben cukor van vagy lehet. A kislányom manduláját így mentettük meg.
A nátha gyógyszerrel 7 nap,gyógyszer nélkül egy hét.
de ez mással is így van....
Ezzel nem sokat segítettm ,de igaz,gyakorló anyukaként írtam
leánykám nagyon náthás(gondolom másé is),1 hete kezelgetem,orrcsepp(néha),tea ,orrszívás,de elég lassú a folyamat.Már homeobogyón gondolkozok,de kaphat e ekkora és mit???
Meddig tart egy 16hós babánál a nátha, mit használjunk a gyors gyógyulásért?
További ajánlott fórumok: