Volt már hogy betegen dolgoztál/iskolában és megfertőztél valakit? (tudásbázis)
Nem tudom azóta mennyit javult a helyzet (gondolom semennyit), de régen nem érdekelt senkit, hogy kinek mi a baja.
Ahol élek, a párom munkahelyén ha beteg valaki, az táppénz és minden papír nélkül otthon maradhat ha beteg. Teljes fizetéssel.Egy hét után kell valami a dokitól. Azt hittem, hogy mindenki betegség indokkal lóg, de egyáltalán nem így van. Nagyon ritka, inkább a gyerekek miatt szoktak otthon maradni, ha azok betegek. Otthon ez a rendszer szerintem hamar megbukna.
Ugyanez... Én is eü.-s voltam. Maszkban dolgoztam,mert nem volt akit a helyemre berakjanak.
Nyomjon le valaki 12 órát maszkban, főleg ha meg is van fázva és az orrán nem kap levegőt.
Ja, a hasmenés meg jó indok volt, hogy akkor a hasmenéses betegeket én lássam el ezután,mert engem már nem tudnak megfertőzni...
Volt,én sem tudtam elmenni pihizni. Nem volt helyettesem. De próbáltam elkerülni,hogy elkapják. Torok stb. problémánál fertőtlenítő cukorka, spray stb. Gyakori kézmosás.
Hasmenéssel hasonlókkal meg úgysem tud az ember dolgozni menni.:-)
igen,csak hogy érezzék a törődést :D
nem ám. de ki megy el táppénzre manapság egy náthával úgy őszintén??
További ajánlott fórumok:
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)
- Terhesség alatt hogyan veszem észre, ha megfertőződtem a toxoplazmózissal?
- Mit és mennyi ideig dolgoztál várandósságod alatt?
- Mit dolgoztál ma?
- Dolgoztál már az USA-ban házvezetőnőként? Milyen volt? Tapasztalatok?
- Dolgoztál a Tescoban diákmunkásként? Mennyi volt az órabéred és mit csináltál?