Volt itt valakinek pánik rohama? (beszélgetés)
Nagyon sok fórumban beszélünk a pánikbetegségről és a kilábolásról ..gyere nézz be :)
Nekem éjszaka ritkán szokott lenni, de volt már rá példa. Én általában csak akkor veszem be, ha már baj van. Vagy még bizonyos élethelyzetek előtt beveszem megelőzve a bajt, pl. ha utaznom kell.
Lehet neked jobb lenne egy 1-2 hónapos állandó frontinozást csinálnod, tehát rendszeresen szedni. Az adagolást viszont min. a háziorvosoddal beszéld meg!
Mellé pedig próbálj valami relaxációs gyakorlatokat betanulni, ez a légzéses sem rossz! Jobbulást! :)
sajnos tudom miről beszélsz :/
a mentsváram nekem is csak a frontin...
Milyen tünetei voltak és mitől múlt el. Gyógyszer terápia?
Már második alkalommal tört rám éjszaka az érzé. Mellkasszorítás, remegés. Voltam egyszer az ügyeleten, ott írtak Frontint. Az ellenségemnek nem kívánnék még hasonló érzést sem. És tegnap este megint remegtem. A semmiből tört rám, arra ébredtem, hogy nagyon rosszul vagyok. Az erkélyre kibotorkáltam, leültem, nagy levegőket vettem, imádkoztam ... kicsit jobb lett, de az éjjel bevett Frontintól még most is kótyagos vagyok. Írjon aki átélt hasonlót és meggyógyult vagy legalább is kezelni tudta. :/
További ajánlott fórumok:
- Hogyan győzzem le az evési rohamaimat?
- Kismamaként, pánikbetegségben.Volt már hasonló problémája valakinek?
- Kislányom köhög. Köptetőt szed, de éjjelente szinte csillapíthatatlan köhögési rohamai vannak. Hidegpárásítok. Mit csinálnátok?
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?
- Ha valakinek epilepsziás rohama van, mit kell csinálni? Hogy zajlik az ilyesmi?
- Apámnak tüdődaganata volt. Rengeteg fájdalmas köhögőrohama van. Tud erre valaki bármilyen gyógymódot? Hol kapható gyermekláncfűszirup?