Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Volt ikerláng szerelem az életemben. Azóta sokkal nehezebb... fórum

Volt ikerláng szerelem az életemben. Azóta sokkal nehezebb... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

nov. 22. 23:42
Volt egy pár, három, akiket soha de soha nem tudok elfelejteni.
nov. 22. 23:39
Igen, ez manapság elég gyakori jelenség. Az hogy hálával gondolsz arra ami volt az azért jó. Valakinek sose jön össze, neked legalább össze jött. De nyilván mivel nem tudtad elengedni, így érzelmileg ez nagyon megterhelő lehet, jobban jártál volna ha csalódsz benne, kiábrándulsz, és akkor könnyebb lenne elengedni. De a legjobb nyilván az lett volna ha megmarad mindkettőtök részéről a vonzalom és együtt maradtok. Én nem tudom mi volt ennek az oka hogy vége lett, habár ez egy anonim oldal, de semmi közöm nincs hozzá, de 1 biztos, ha neked ez ennyire fáj, akkor nem te akartál kiszállni ebből a kapcsolatból. De nem gondolom hogy ez elítélendő lenne. Meg lepődnék ha bárki is a térdepelésre szavazna, mert ez eddig a leg egyértelműbb vallomás a 4 hét alatt amióta itt vagyok. Kitartást.
6. Ancsika81 (válaszként erre: 4. - Krisztikrisz)
nov. 22. 22:25

Szia.

Bár nem vagyok önismereti hölgy..., de ez a megállapítás nem teljes mértékben fedi a valóságot.

Szerintem.

5. srcrss (válaszként erre: 4. - Krisztikrisz)
nov. 22. 21:54
Ha ő azt mondta, akkor az úgy van? :D
nov. 22. 17:46
Egyszer mondta egy önismereti hölgy előadó hogy az "ikerláng" kifejezést általában azok használják akiknek túl élénk a fantáziája, vágyalapú a gondolkodása és 0 az energiabefektetése.
3. Ancsika81 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 22. 11:24

Szia!

Tudom, miről írsz....

Lehet áldás vagy átok...

Inkább áldás legyen...

Szeretettel

nov. 21. 19:01
Ismerős az érzés.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook