Nem lehet kicsit szeretni vagy nagyon szeretni. Csak szeretni lehet. Vagy nem szeretni. Erről Polcz Alaine írt egy nagyon jó értekezést. Aki olvasta a könyveit, tudja.
Nekem már nincs kérdésem. Van amikor elfogynak a szavak. Én mindenkihez rendes vagyok, aztan mégis mindenki engem talál meg. Mintha lenne rajtam egy céltábla, hogy ide lőjjetek.😣
Jajj, majdnem olyat írtam amiért megint bolond nőnek néztek volna. :D Már nem számít. Az élet egy hullámvasút. Ne kössd be magad aztán hamarabb szabadulsz. :)
Szexi fenék, formás cici -szigorúan melltartó nélkül, majd tartom én 😉 kedves mosoly és egy tutajos száj, az engem is izgat.... azt hiszem máshogy folytatom az estém 🫠🫠🫠
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.