Milyen vizuális élmény az, amit akár percekig vagy naponta többször szívesen néznél? (beszélgetés)
"Milyen vizuális élmény az, amit akár percekig vagy naponta többször szívesen néznél? "
A szomszédom feleségét bármeddig el tudom nézegetni, mikor pl. bikiniben füvet nyír...-))
De az is élmény mikor csak napozik..-)
l. fiam
2. macskám
3. hó
4. telihold
Nem úúgy! 😀
Busszal járok dolgozni és amikor beérünk a városba, a panelekben ég a villany. Nagyjából látni a berendezést, ezt szeretem nézegetni. 😀
este bekukkantani lakások ablakán…
No Comment
megnevettettél...:-DDD
Hullámzó tenger, de a folyó- vagy tópartot is szeretem.
Májusi zöldellő természet.
Őszi színesedő levelek.
A táj es házak, amit a lakásunk nappalijából látok.El fogunk költözni, és tudom, hogy ezt a látványt megsiratom majd.
Macskák:-) Ahogy játszanak, vagy dagasztanak, mosakodnak, alszanak.
A Moszkva (Széll Kálmán tér) egy magasabb pontjáról a felújított metró állomás es a budai házak.Egy idővben, mikor zaklatott periódusban voltam, reggelente munkába menet felmentem oda, és pár percig néztem, hogy zajlik az élet.
Az én anyám sem ismeri ezt :-(.
Szegény :-(,
őt is sajnálom, magamat is...
Balaton/tenger hullámzása
Párom öröme/siker pillanatában
Barátaim büszke arckifejezése
Autóban, elsuhanó táj, előttünk lévő út
Csinos öltözetem
Nyálas és elcsépelt ami most következik: a kisfiam arca, amikor alszik, vagy nem tudja, hogy figyelem. Nekem az olyan gyönyörűség, hogy majdnem belebolondulok. Esztétikai katarzist élek át, vagyis nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg. Isteni műalkotás. Ezt nem tudja überelni semmi.
(Nyilván, az anyák általában a saját gyerekükkel kapcsolatban így éreznek. Kivéve a saját anyámat. 😣)
Nap végén, miután minden feladatommal elkészültem amit terveztem és mindenki kapott vacsorát, minden elcsendesül a nyugágyon végig dőlve nézni a Holdat és az éjszakai égboltot.
Ez nagyon megnyugtat és egyben értésemre is adja, hogy az ember milyen kis bolhafing ezen a Földön.
Madár etető /itatóban a jövésmenés:))Nézem is :)
A tűz szintén éjszaka,itthon csak gyertyalánggal is elvagyok.
Folyó, vízesés,falevek a szélben,kis cicák játéka a végtelenségig.Búzamező hullámzás a szélben.
Szerintem a pénz nem boldogít... de jó ha van...
Nézegetni a bankszámládat nekem nem visualis élmény.
Vizuális élmény: napernyő alatt egész nap a tengerparton bámulni a sokadalmat.
Mindig van látnivaló..-))
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Mi az az egy szó, amit szívesen hallanál? (csak nők!*)