Víztakarékos csaptelepre szerelhető perlátorokkal kapcsolatban van tapasztalatotok? Tényleg lehet vele spórolni a vízszámlán? (tudásbázis)
Olyannyira, hogy én nemrégiben kaptam egy ilyet, és egyáltalán nem ment át rajta a víz.
Amúgy van a dolognak alapja, mert a perlátor levegővel dúsítja a vízsugarat, így csökkenti a vízmennyiséget. Legtöbb korszerű csaptelep már gyárilag fel van szerelve megfelelő perlátorral.
Ez a perlátor a mosdóhoz jó, meg maximum a mosogatáshoz. Ha már tele akarod tölteni a fazekat, vagy a felmosóvödröt, akkor tovább tart feltölteni.
Olyan helyre biztos hogy jó, mint a cégeknél a mosdó, ahol sokat mosnak kezet. Stb...
Szia!
Sajnos nekem rossz szokásom, hogy folyóvízben mosogatok valamint a lakásunkban csak zuhanyzó van, így lehet, hogy megérné, de nem tudom....
Szia!
Az előző lakásunkban volt,nem vettünk észre csökkenést,így ide már nem is szereltünk fel.Párom nem is értette,hogyan várhatok ettől megtakarítást,hisz a mosogatót-fürdőkádat-fazekat-bögrét stb. így is,úgy is tele eresztem,akár van perlátor,akár nincs,a vízmennyiség ugyanannyi.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?