Vízhólyag gyógyulását milyen házi praktikákkal lehet gyorsítani? (tudásbázis)
Komolyan. A cipő kikezdte...a kis lábam ujját.Nem gyógyul.. mindig újra kikezdi...attól tartok , hogy az orvos elzavar ,hogy miért nem mentem korábban .
köszönöm, hát valami csodaszer kell :P
jó éjszakát:))))♥+ a Barimnak egy puszi :)
Holnap után nézek:9 Megyek Tv-ni Jó éjt neked!♥
Tényleg.......... :))))))))))))))))))
Hát már valami Fiús kéne rá,ha a lányok nem hatnak:DDDDDD Majd gondolkodom:DDDDDD
nem semmit sem csináltak...csak megnézték....és hagyták...nem tudom hová menjek, ha már Pesten is ezt mondják hogy nem megy nekik. Jó jó nem akarok én műtétet, de idegesít a dolog.
teszek rá Verát:DDDDDDDDDDDDDD, vagy Katát:DDDDDDDDDD
A cisztát leszívták? Nekem nem sok saját fogam van,de alul még megvan a bölcsim,igaz korona van ráhúzva,totál besüllyedve az ínyembe,semmi funkciója,mert pótolni nem pótolnak hozzá,csak úgy van:-)
igen, és nem szedik ki a bölcsességfogaimat...azt mondták nagyobb kockázatot vállalnak ha kiszedik mint így....
egészen fája szám, ma annyit volt nyitva:P....csináltak ezzel mindent....de azt mondták maradjon így.
Viszont a rágóizmaim nagyon kemények....és tornáztatni kell....esetleg ha az meglazul lehet kiveszik a fogaimat.
nehéz ügy!
Barimnak is na írni se tudok már....pedig ez fontos, hogy az ÉN Barim :DDDDDDD♥
jó átgondolom miből készítsem:)))))))))))!
Szép estét!
puszi♥♥ a Barinak is:))))
Hát,ha cukornádból főzöd akkor igen, ha kukoricából pancsolod akkor teljesen legális,a piagyárak is így pancsolják,én az utóbbi híve vagyok:DDDD gyorsan meggazdagodni:DDDDDD Megyek,mert olyan lassú a netem,teljesen kiborít.Jó éjt neked,holnap beszélünk! Pussz♥♥
de ez rum :DDDDDDD, az még illegális :))))))))))))))))))))))
Azt mondja a barid,hogy olyan messze laksz,hogy hozzád még nem jutott el a hír pálinkafőzés szabadságáról:DDDD
jaj hát itt mások a szabályok :DDDDDDDDDD
Jaj Istenem,Te még dugiba főzöd?Én már régen legális bögrecsárdát nyitottam:-DDDDD
zugban én készítem a rumot, de pszttttttttt
Jó de annyira???...:DDDDD
persze, hát eldugtam :DDDD
jó is lenne:DDDD
áááááááá rumot iszunk a Barimmal:)
húúúúúúúúúúúú de klassz :DDDDDDDD, tényleg csodaszer. Á kábulásra nincs szükségem arra van más gyógyszerem:((((((((((((((
Sőt! Alkohollal állítólag még kábít is!:)
tudom ez a csodaszer:)))))))))))
A körömgombától a zöld hályogig mindent gyógyít:DDDDD
ez mindenre jó, mint a Vera :DDDDDDDDDDDDDD
a saját kezemmel morzsoltam:), most meg egy szép nagy hólyagom lett:).....de már kiszúrtam :P
További ajánlott fórumok:
- Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák
- Hipofízis adenóma-tapasztalatok, gyógyulások
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Sütés főzés praktikák fortélyok
- Mindenféle praktikák, gyógynövények, teák, stb...amik segítik a fogamzást.
- Reformkonyha - élelmiszerek, receptek, praktikák