Visszérműtét után mikor mentetek vissza dolgozni? (tudásbázis)
Véletlenűl neki nem lézeres módon műtötték?
Annál a fajta eljárásnál halottam jóval rövidebb felépülésről.Nekem csak a varratokat szedték 10 napra.
29 éves vagyok és mint mondtam cukrász.Nem tudom ki hogyan képzeli ezt a munka kört de nem mondhatnám "könnyűnek".Nekünk sajnos elég sok lépcső van a műhelyben és a tortákkal teli lemez emelgetése sem lesz"piskóta" az úgymond műtött lábbal szerintem.
Tényleg csak egy hozzávetőleges időre lettem volna kíváncsi,mert az orvosom 2 hetet mondott a műtét előtt és most a 3 hétnél igazán forcsállom ezt a számot.
Persze azzal is tisztában vagyok,hogy az sem mindegy hogy kinek mekkora ez a műtét!!!
Szerintem az enyém -közepes -lehet mert 12 vágással kiszedett egy egész értörzset (ha jól mondom)+mellék erekből is.
persze, nem is azt mondtam, hogy nincs fitt 70 éves. de jellemzően az idősebbek már nehezebben épülnek fel a műtétek után, illetve általánosságban kevésbé fittek, mint a fiatalabbak.
ezt próbáltam érzékeltetni, hogy esetleg a fórum indítója lehet, hogy nem annyi idő alatt fog felépülni, mint más, aki a fórumot olvassa, vagy hozzászól :)
Jó ötlet volt indítani a fórumot, mert tényleg hasznos lehet, hogy ki hány hét után tudott visszamenni dolgozni. Bár azért minden ember más, lehet hogy a 70 éves Mari néni még fél év után is nehezen megy le a sarki közértbe, más meg lehet hogy két hét után már vígan sétálgat a Dunaparton.
Lehet, hogy az orvos is azért mondta, hogy ahogy érzed, mert senki más nem érzi, hogy mennyire fáj, vagy mennyire terhelhető, csak te, szóval igazából ezt sajnos neked kellene tudni eldönteni, hogy mikor tudod bevállalni a munkádat (amiről szintén igazából te tudod, hogy mekkora megterheléssel jár). Sajnos ez ilyen, mindenki más, másképp reagál még ugyanarra a beavatkozásra is.
Én csak délután rendelek.
Próbálj beszélni azzal az orvossal, aki műtött.
További ajánlott fórumok:
- Hány nap szabadság jár, ha Gyes után visszamegyek dolgozni?
- A párom ki szeretne menni dolgozni külföldre, de én attól félek, nem jön vissza. (Építőiparban szeretne dolgozni.)12 éve vagyunk együtt.
- 3 gyerek mellett visszamenni dolgozni?
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?
- Mennyi idős volt a gyereked, amikor visszamentél dolgozni?
- Mit tegyek, ha nem veszik fel a területileg illetékes bölcsibe a gyerekemet és nekem vissza kell mennem dolgozni? Nagyszülők távol...