Visszautasítás. Ez az volt, vagy tényleg igaz? (beszélgetés)
ez akárhányszor is olvasom vissza, gáz szitu, vicces, de mégsem tok röhögni rajta...
Vagy nem is komoly?
tényleg van ilyen?
döbb-döbb
wááá
Az, de aki alig ismer Engem, ellenben Veled, azoknak miért kéne megírnom.Te anno rájöttél, félig-meddig.
Bocsi, de inkább nem. Másrészt egy mondattal nem kifejezhető, regényt meg nem áll szándékomban írni.
De azt tudom, Te meg butus vagy Linda..:)
velünk,elvileg egy közösségben vagyunk nem?:))))
megosztod,mire jöttél rá?én tudom,mi velem a baj,de te tudod?
"akinek nagyon pici cicije volt (inkább csak mellbimbója!) - pont ez motivált, hogy megszólítsam -, és a jobb felső 6-os foga hiányzott,"
jajj..ezen a leíráson jót nevettem..:DD
Szerintem is általában beszélt a férfi nemről.
Csak ugye jó piszkálódni....:))
Szerintem nem azt mondta, hogy te nem kellesz neki, hanem általában mondta a férfi szót. Ha pedig férfi nem kell, akkor talán a másik nemhez vonzódik.
Bár lehet, hogy tévedek. :oP
Nem tudom a választ! Pedig ez olyan romantikusan hangzik! :))
Remélem legközelebb nagyobb szerencsével jársz! :)
mivel ki kellett nyitni a száját:),de nem bújdokolhat el akinek kivették egy fogát:)
Bizonyára azon lesz,hogy megcsináltassa,de attól még lehet nő a javából.
rendben,átfogalmazom
"más srác valószínű fel sem figyelt volna rá."
Miért?
ok,kicsi a melle,de lehet attól még csodás haja,szép arca,filigrán teste.....
értem én,hogy férfi ember úgy van kódolva,hogy mellet,feneket néz először,de ennyire általánosítani--ja igaz még a foghiánya is feltűnt-szerintem durva
Jaj, Drága. Hajtok? Fura egy fogalmazás. Egy szóval nem mondtam - írtam - másnak nem kell/kéne.
Azt írtam, más srác valószínű fel sem figyelt volna rá.
Hangsúlyozom, én azért szólítottam meg, mert a kis keblű lányok érdekelnek!
Jól beszélsz, így küldött el, büszkén viselem..!
Nem tudom.. Az is lehet " rossz pillanatban " szólítottad meg. ( nem mindig hordom a karika gyűrűm. és voltam már, én is kellemetlen perceket éltem meg. Szólítottak meg engem is : Van e párom, vagy szabad vagyok? meglepődtem, nem számtottam ilyen mondatokra. én is hárítottam )
Az viszont igaz sok csajnak van kicsi cicije. Sőt azért hord szivacsos melltartót. És mégsincs egyedül.
Nem te vagy az első pasi, akit a kis mell ami megfogott egy nőn..
Ja és hiányzik foga? Biztosan most csináltatja.
parányi gond lehet az önbecsüléseddel,ha azért hajtasz egy nőre,mert másnak úgysem kell
tök mindegy miért pattintott le:mert leszbi vagy mert foglalt,vagy egyszerűen nem jöttél be neki
egy a lényeg és azt teljesen világosan kinyilvánította:NEM KELLESZ NEKI,azt pont
koszi :-)
...de visszaterve a temara...azert, be kell latni, hogy mod felett furcsa, hogy ilyen "leirast" kapunk a csajszirol...oke, a kicsi cici dolgog elfogadhato...habar, en meg nem talalkoztam, olyan pasival aki a kis dudort szereti...viszont a hianyzo 6-os nem ereny...es arra nincs pasi aki bukik...a topik indito is mondja, hogy mas ra se nezett volna...
no, de inkabb nem folytatom...ez az egesz tul faramuci nekem...
udvszi mindenkinek!
Elárulom Neked, akkor néztem rá a keblére, amikor elhaladt mellettem. Rá kb. 3 percre szólítottam, és egy egy leheletnyit sem néztem a dudorára..
hogy a szavaiddal érveljek.
Szia,
igen, de már tudom, miért.............................................................................
Hibát?? Pont a ici pici cicije vett rá, hogy odamenjek hozzá....
Szerintem más srác rá se nézne....!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg akkor jön az igazi, amikor nem számítunk rá?
- Szerintetek tényleg ennyire nem volt igazam?
- Tényleg igaz, hogy a Skorpió megeszi az Ikreket reggelire?
- Tényleg igaz, hogy a kórházi dolgozók összejönnek egymással?
- Tényleg igaz, hogy ha a gyereknek megfázás ideje alatt is adjuk tovább a multivitamin tablettát, hogy csak a bacikat erősítjük vele?
- Gyanakodva nézett rám a férjem. És igaza is volt. Tényleg...