Visszaszeretném nézni a csillagszületiket rtlmost.hu-n, de szaggat kb 1 percenként a lejátszásnál. Miért? (tudásbázis)
sziasztok!Tudom,hogy ez nem ide való téma,csak látom,vannak akik értenek itt a letöltéshez!Ha valaki tudna nekem segíteni,nagyon örülnék! :))
Szóval:Tegnap újrarakattam a gépemet,de sajnos,letörölték róla az adobe flash playert-ami többek közt kellene nekem a zene lejátszásához!Elküldték e-mail-ben,a programot,le is töltődött,berakta a progit a D-meghajtóba!Már a futtatás részénél tartok,meg is van,de kidob egy kis fehér ablakot aminek a jobb felén a következő felirat áll:Try again--hiába nyomok rá,nem történik semmi,a program viszont nem működik!Hogyan tovább?vagy hogy kezdjem el?Lenne esetleg valaki,aki elölről tudna nekem segíteni,az egészet felrakni?
a letoltes az interneted sebessegetol fugg, nem a codectol. varj egy kicsit, h egy resze toltodjon be, s akkor kezd el nezni.
s ha megy vmi,ami hasznalja az internetet rogton szedd ki
További ajánlott fórumok:
- Elhagyott a vőlegényem és szeretném visszaszerezni
- Átvágott vaterán az eladó! Hogy tudom visszaszerezni a pénzem?
- Szerelmem visszaszerzése agykontrollal
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- Hogyan lehet visszaszerezni egy kutyát, ha a megtalálók nem akarják visszaadni?
- Van esély biciklit rendőrségi úton visszaszerezni?