Visszakaphatom a tandíjat, ha halasztok? (tudásbázis)
értem
akkor csak jól mondták
nem szeretném megszüntetni, az csak nagy hercehúrca lenne
A HALLGATÓI JUTTATÁSOK ÉS TÉRÍTÉSEK SZABÁLYZATA
35. § 3. pontja szól erről.
szerintem jól mondta a TO-s néni, hacsak nem akarod megszüntetni a hallgatói jogviszonyt.... :-(
A befizetett költségtérítés összegének legfeljebb "60%, a hallgatói jogviszony saját
kérésre történ megszüntetésével – méltánylást érdeml esetben, a befizetést követ
hónap utolsó napjáig benyújtott (hallgatói jogviszony törlésére és a költségtérítés
visszafizetésére irányuló) kérelmek alapján – az illetékes dékánhelyettes engedélyével
visszafizethet ."
azt hiszem, megtaláltam, de itt azt írják, hogy a hallgatói jogviszony saját kérésre való megszüntésével....
te meg akarod szüntetni a hallgatói jogviszonyodat?
akkor még is csak visszaigénylehető
a TO-n meg azt mondták, hogy nem:(
(3) A befizetett költségtérítés összegének legfeljebb 60%, a hallgatói jogviszony saját
kérésre történő megszüntetésével – méltánylást érdemlő esetben, a befizetést követő
hónap utolsó napjáig benyújtott (hallgatói jogviszony törlésére és a költségtérítés
visszafizetésére irányuló) kérelmek alapján – az illetékes dékánhelyettes engedélyével
visszafizethető.
és ezt
(2) Amennyiben a hallgató tanulmányait félév közben bármilyen okból megszakítja,
részére a költségtérítés időarányos összege a megszakítást követő hónaptól
visszafizethető. Ennek technikai feltételeit a kari kiegészítések tartalmazzák.
ez az egyik amit találtam
"Amennyiben a hallgató tanulmányait félév közben bármilyen okból megszakítja,
részére a költségtérítés id arányos összege a megszakítást követ hónaptól
visszafizethet . Ennek technikai feltételeit a kari kiegészítések tartalmazzák."
na megpróbálom átmásolni
nehéz mert pdf-ben van
Eddig csak egy ilyet taláktam:
" a szorgalmi id szak 1. hetében/az els konzultáción vagy azt követ héten a
Tanulmányi Hivatalban be kell jelentenie (a továbbiakban: bejelentés), hogy folytatja-e
tanulmányait, vagy az adott képzési id szakban hallgatói jogviszonyát szünetelteti.
"
még most járt le a tárgyfelvétel határideje, pár napja
az az igazság, hogy ez a tanfolyam 7 hónapos, és minden nap kell menni(hétköznap) és reggel 8-tól késő délutánig
igazából levelezős vagyok a fősulin, de mennem kell gyakorlatra is, ez 2 hét kiesést jelente a tanfolyamról, viszont ennyi hiányzásnál nem engednének vizsgázni.
Ezt a 10. héten nem nagyon tartom elképzelhetőnek, hogy vissza adnák, de meg kell nézni az intézmény Tanulmányi és Vizsgaszabályzatában, vagy Hallgatói Követelménbyrendszerben, nem tudom, nálatok ezt hogy hívják, illetve, hogy melyik intézménybe jársz.
Nálunk is az 1. vagy a 2. hétig lehet változtatni a felvett tárgyakon is illetve a státuszon is, de ez is egyetem.
A kettőt együtt nem tudod megcsinálni?
ezt kerestem a szabályzatok között, egyenlőre sikertelenül
köszönöm szépen
én sem szívesen csinálom, de ezt a tanfolyamot a későbbiekben nagyon nagyon fogom tudni használni, és most van rá lehetőségem, hogy ingyen elvégezzem
azt mondták nem adnak vissza
de a szabályzatba benne van, hogy 60%-át meg lehet igényelni
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha elmulasztottad volna az igaz szerelmet, de most visszakaphatnád?
- 45 felett fagyibabák visszakapása vagy elveszítése?
- Anya, hogy visszakapja egyetlen elköltözött lányát, azt hirdeti közösségi protálon, hogy a lányát elrabolták drogosok. Miért csinálhatja?
- Szerintetek elobb vagy utobb mindenki visszakapja, amit tett/okozott?
- Megbántottam a szerelmem, ezért egyedül szeretne lenni. Visszakaphatom még?
- Mit jelent, ha emailt küldök és nem megy el, hanem visszakapom és azt írja, hogy Mail Delivery Subsystem?