Visszaállították a TLC csatornát, meg tudja valaki mondani melyik frekvenciára került? (tudásbázis)
Nem értem mire jó ez... A TLC helyett adtak vmi feliratos cart az Animal helyén meg a nagy semmi.
Gondolnak egyet elvesznek vmit helyette meg adnak vmit . Most pl van az új TV2 csatorna... Fárasztóak.
Most júliusba váltottuk a DIGI-re hát olcsóbb nálunk mint a UPC de a TV szolgáltatás úgy tűnik sokkal carabb.Azok is szórakoztak a csatornákkal de legalább közölték előre és nem ilyen sűrűn kavarták...
Nem tegnap, hanem elsején nulla órától tűnt el az összes discoveryhez tartozó csatorna.
Nézd meg a facebookon, mekkora felháborodást keltett, ezrek szidják a digit!!
Ezt írták ki :
Visszakerült a TLC és az ID Investigation Discovery a digitális csatornakínálatba
Készült: 2012-08-10 15:06:56
Tisztelt DIGI Előfizetők!
Figyelembe véve a TLC és az ID Investigation Discovery csatornák kivételével kapcsolatos visszajelzéseket, cégünk úgy döntött, hogy a mai naptól visszahelyezi a digitális csatornakínálatába mindkét csatornát.
Abban az esetben, ha valaki nem találja a fenti csatornákat, ajánlott egy gyári beállítások visszaállítását lefuttatni a készülékeken.
Üdvözlettel:
DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.
Már álmos vagyok de holnap rákeresek :D
Jó hír !
MOST LÁTOM, MOST NÉZTEM MEG, VISSZA RAKTÁK A HIVATALOS CSATORNA KIOSZTÁSBA IS MIND A KETTŐ CSATORNÁT.
TEGNAP MÉG NEM VOLT OTT, MA MÁR IGEN. AKKOR MÉGIS MARAD...
Hivatalos csatorna kiosztás szerint továbbra sincs, de ettől függetlenül ugyanúgy nézhető, mint eddig...
Az én véleményem szerint meg egy karbantartásnál véletlenül bekapcsolva hagyták, mert a digi azt mondta, hogy végleg kivették... és majd az új karbantartásnál észre veszik, és újra elveszik...
óóóóó az volt a kedvencem!!!!De most helyette valami természet csatorna van, amit ugyanúgy szeretek, de ilyen természetfilm csatorna van már egy jó pár így is, szóval az nem hiányzott...
A TLC egy igazi nőcis csatorna, pont nekem való! :D
További ajánlott fórumok:
- Milyen Tv csatornát néztél utoljára?
- Mi a véleményetek a szám szerinti osztályzás visszaállításáról alsóban?
- Mit szóltok hozzá, hogy visszaállították a 3 év gyest?
- Szoptatás után visszaáll a mell eredeti mérete?
- Hogyan tudom a képernyőfelbontást visszaállítani normális méretre?
- S.O.S. Valami elállítódott a gépemen, hogy tudom visszaállítani?