Vissza lehet-e küldeni az Acai Berry Thin-t felbontott csomagban? (tudásbázis)
Én az Acai Slim-et rendeltem meg, de átverés az egész. A pénz visszaváltásról meg nem is beszélve.Már magyarul is elfelejtettek rendesen beszélni, mert annyira " világhírű " a termék ill. a "cég".Addig voltak korrektek, még megrendeltem és kifizettem !
Ne dőljetek be nekik, mert hazugság az egész !!!
Szia Moha,
sikerült visszaküldened az Acay Berry Thin-t. Én is szeretném a pénzt vissza, de nem tudom ki a cég mögötte. Már írtam neik több üzenetet, de nem válaszolnak. Telefonszám, név nincs a honlapon.
Szia! Szerintem bizonyára, mert úgy reklámozzák ezeket a dolgokat, hogy van rá visszaváltási garancia.
Egyébként miért nem életmód váltással fogyózol, abból nem származik ilyen probléma. Sok fajta van, itt a hoxán is találsz, mi pl a Weight Wathcers módot követjük.
Sziasztok Moha vagyok!!
Én is megrendeltem az Akay Berry Thin kapszulákat.
Nagyon biztam a sikerben, de 3 napig tudtam csak szedni. Hét elején kezdtem a szedését, már szerdán a harmadik nap utan iszonyatos vállizületi és kar fájdalmam lett tőle.
Először arra gondoltam, hogy nem ez okozza a problémámat, ezért abbahagytam. Ezen a héten több tablettát nem vettem be , és a karfájásom is elmúlt.A második hétenm mégis úgy gondoltam, hogy újra megpróbálom. Ugyanazt tapasztaltam mint az előző héten a váll és karfájásom ismét előjött, igy kénytelen voltam végleg lemondani a szedéséről. Azt azért valakitől megkérdezném, hogy nem tudjátok vissza lehet küldeni a felbontott csomagot?? Köszi : Moha
További ajánlott fórumok:
- Utánvétes csomagban semmi sem volt. Mit tehetek?
- Sziasztok, a postán felbontották a levelem és kilopták belőle azt, amit a barátnőm küldött nekem. Lehet valamit tenni?
- Calcimusc oldatos injekció felbontott ampulla maradékával mit csináljak?
- Több ruhát hogy érdemes feladni a postán, milyen csomagban, hogy olcsó is legyen a feladás?
- A felbontott "löncshússal" mit lehet kezdeni?
- Postán lehet-e faxot fogadni, küldeni; ha igen, mennyiért?