Vision Therapy-látás fejlesztés (beszélgetés)
26.-ára kaptam időpontot neki, egyenlőre csak annyit tudok, hogy a szemizmával nem stimmel valami és ez miatt, van amit teljesen másnak látja a dolgokat amik..
Például az érett barackot, papagájnak nézte a minap.
K betűt csak egy pontnak látja. Csoda, hogy ír és olvas.
Így majd pontosat 26.-a után tudok mondani én is.
szempatia.com
Erre keress rá, oda megyünk.
Ő érte mindent megteszek.
Most kérdeztem meg párom, tud-erről valamit (optometrista), de még nem nagyon találkozott senkivel, aki részt vett volna ilyen terápián. Kíváncsiságból megnéztem a neten, mit írnak róla, ha jól értem, itt nem várható dioptria javulás, hanem pl. jobb koordináció, egyéb készségek erősödése, ilyesmi?
Én 1 évesen kaptam meg az első csodás szódásüvegemet, +10-zel kezdtünk, plusz cilinderek. Átmentem én mindenen, csodadoktor, alternatív gyógyító, szemtorna... Most 37 évesen úgy a fele mindkét szemem,de érzem hogy romlott az elmúlt fél évben. Szombaton beméri párom, szembe kell néznem a ténnyel, hogy ez már jobb nem lesz. Őszintén szólva megvisel. :(
Nem tudom mi a gond a kislányodnál, de jó hogy próbálkoztok.
Sziasztok!
Sajnos kiderült, hogy fel kell járunk Pestre a lányunkkal terápiára, mert csak ezzel javítható a látása.
Van valakinek tapasztalata?
Rengeteg sikertörténetet olvastam így bizakodó vagyok, de valahol félek is tőle.
További ajánlott fórumok:
- Megkésett fejlődésű, vagy más okból fejlesztésre járó gyermekek szüleit keresem
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Hogyan lehet fejleszteni a szociális megoldóképességet?
- Hogyan lehet egy elsős kisgyerek koncentrációs képességét fejleszteni?
- Beszédészlelés és beszédértés fejlesztése
- EPETF (Európai Program és Egyéni Turizmus Fejlesztése)