Virslis tarhonya leves recept
40 perc
A Virslis tarhonya leves hozzávalói:
5dkg szalonna,olaj
1 közepes hagyma,
pirospaprika
4db burgonya,só,
fél maréknyi piritott tarhonya
petrezselyem
2 pár virsli
A Virslis tarhonya leves elkészítési módja:
szalonnát kiolvasztom az apróra vágott hagymát megpiritom benne,paprikázom és 1.5 l. vizzel felöntöm.A kockára vágott burgonyát belerakom és kis lángon félpuhára fözöm,most rakom bele a piritott tarhonyát és a petrezselymet.Óvatosan megsózom.Majdnem készre fözöm.Pár perccel elkészülés előtt teszem bele a felkarikázott virslit. Egyszerü leves és mégis finom!!
könnyű lees és finom.Gyorsan el lehet késziteni!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ibolya58, 2009. jan. 18. 11:00
A virslis tarhonya leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.