Virslicsoda recept



8-10 virsli
szalonnakockák vagy sonkakockák
2 hagyma
25 dkg sajt
1 kispohár tejföl
olívaolaj
A Virslicsoda elkészítési módja:
A hagymát egy kevés olívaolajban megpirítani, majd a falatokra karikázott virslit és a kockázott szalonnát (sonkát) a hagyma mellé tenni és hagyni sülni. Mikor a virsli megsült és a szalonna (sonka) is kiengedte a zsírját a tetejére önteni a tejfölt. Így kevergetés mellett 3-4 percig tovább sütni, majd a tűzhelyről levenni. Végül a sajtot rászórni és egy fedővel letakarni.
Elkészítése gyors, nem bonyolult. Ajánlom cukorbetegeknek, mert a szénhidrát-tartalma csekély. Mellé kenyér vagy Abonett.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: szaboz2, 2010. máj. 27. 10:32
A virslicsoda elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.