Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Virslicsoda recept

Virslicsoda recept

Elkészítési idő 25 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Virslicsoda hozzávalói:
8-10 virsli
szalonnakockák vagy sonkakockák
2 hagyma
25 dkg sajt
1 kispohár tejföl
olívaolaj


A Virslicsoda elkészítési módja:
A hagymát egy kevés olívaolajban megpirítani, majd a falatokra karikázott virslit és a kockázott szalonnát (sonkát) a hagyma mellé tenni és hagyni sülni. Mikor a virsli megsült és a szalonna (sonka) is kiengedte a zsírját a tetejére önteni a tejfölt. Így kevergetés mellett 3-4 percig tovább sütni, majd a tűzhelyről levenni. Végül a sajtot rászórni és egy fedővel letakarni.

Elkészítése gyors, nem bonyolult. Ajánlom cukorbetegeknek, mert a szénhidrát-tartalma csekély. Mellé kenyér vagy Abonett.


Kategória: Egytálételek receptjei


A virslicsoda elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook