Eszterházy-rostélyos tejfölösen, citrommal recept
Az Eszterházy-rostélyos tejfölösen, citrommal hozzávalói:* hús
* olaj
* vöröshagyma
* citrom
* bors
* sáfrány
* 1 db erős csöves paprika
* tejföl
* só
* liszt
Az Eszterházy-rostélyos tejfölösen, citrommal elkészítési módja:
Ujjnyi szeletekre vágjuk a húst. Klopfolóval kiverjük, megsózzuk. Egy edényben forró olajban kevés vízzel addig pároljuk, amíg puha lesz. Zsírjára sütjük. Az edény szélére rakjuk a húst, beletesszük az apróra kockákra vágott hagymát, néhány szelet citromhéjat, késhegynyi törött borsot, kicsi sáfrányt, egy kis darab erős paprikát. Pár percig így kavargatjuk. Pár evőkanál vizet ráöntünk, kissé megsózva, citrom levével megsavanyítjuk, csipet lisztet elkavarunk benne. Ezzel gyorsan felforraljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. máj. 19. 07:38
Az eszterházy-rostélyos tejfölösen, citrommal elkészítési módja és hozzávalói.