Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Virsliből mi finomat tudnék sütni? :) (tudásbázis)
Sült virslit, például. Csak úgy eszembe jutott.
Minden virsibe szurjál nyers spagettit, lehet sorban, lehet kersztbe vagy ahogy akarod.
Majd tegyél fel egy nagyfazék vizet és ha forr akkor tedd bele és főzd meg a tésztát, majd szürd le, tormával, mustárral vagy ketchupal tálald.
Különleges nagyon és laktató.
A frankfuti viszont nagyon finom.
Baconszalonnával tekerd be és ugy süsd meg.
palacsinta tésztát csinálj,csak sürübbet,mártogasd bele és forró olajba süsd ki:)
Tésztában sütött sajtos fínomságot.
Nem tudom a nevét sajnos, nővéremnél szoktam enni.
Én keverem.:-) Felhasítom,mustárt ÉS sajtot teszek bele, betekerem baconbe,és úgy sütöm.
lángos tésztában kisütni :)
mint a hotdogot :)
utána mustárral...stb fogyasztva frissen forrón :)
Én csak mustárt szoktam bele nyomni ugy is nagyon finom.
kelt tésztában is finom, ha belülről megkened pizzaszósszal és úgy teszed bele a virslit...
vagy simán megkened fokhagymás tejföllel a tészta belsejét...
sima bolognai szósz is megteszi egyébként...
A virslit hosszában bevágom és megnyitom. Teszek a résbe vöröshagymát/lilahagymát, sajtot/füstöltsajtot, szalonnát/bacont egy kis fűszer, pici olivaolaj és mehet is a sütőbe. Hidegen és melegen is tálalható.
Én is úgy csinálom, hogy középen bevágom, sajtot teszek bele, baconbe csavarom és megsütöm. Gyors, finom és laktató kaja!
Tényleg,ilyet is csináltam már,nagyon finom!
Leveles tésztába tekerd bele (fél virsliket egyenként) és süsd meg a sütőben:)
Baconszalonnába betekerve,sajttal megszórva,köretnek sült krumpli..nagyon fínom:-)
tejfölt keverj össze reszelt sajttal, fokhagymával, só, bors, ezt rá a virslire és be a sütőbe. Még vendég várónak is jó :))
Szia!
Én múltkor szalonnába csavartam be,megtöltheted akár sajttal is,persze ezek csak ilyen kis egyszerű változatok,lehet nem ilyenre gondoltál.
Virsliből mi finomat tudnék sütni? :)
További ajánlott fórumok: