Soha nem vennék "bolti" bejglit. Finomat sütök én is, és... (beszélgetés)
Oké persze házi meg minden, finomabb meg jobb minőségű, amit én csinálok, de basszus a Lidl-ös olcsó és annyival nem rosszabb 🤷♀️ Csak a töltelék többe kerül 1 rúdba, és akkor még a többi hozzávaló meg a munkaórák.... Akkor ábrándultam ki végleg, mikor egyik évben megsütöttem a bejgliket, aztán párom meg anyuék se örültek annyira neki, mert mindenki hetek óta már a lidl-s bejglin élt, és annyira de annyira feleslegesnek éreztem, hogy ezzel dolgoztam :D Egyébként sem szeretem a bejglit, szerintem tök béna süti, egy kakaós csiga vagy egy sima sajtos pogácsa is ezerszer finomabb... Úgyhogy marad a linzer, abból még nem ettem igazán jó boltit, és élvezetesebb is megcsinálni, mint a bejgliket.
Jó is olcsó is hogy csinálják? Tényleg van egy házi jellege .
Van bejgli és van tekercs. A kézműves bejgli közel 5000Ft kilogrammonként.
Én úgy gondolom, a sütögetés egyfajta hangolódás is az ünnepre és öröm, hogy együtt készítjük pl: a bejglit. Van aki a diót pucolja és darálja a mákot, a másik a tésztát készíti, a harmadik a mézeskaláccsal foglalatoskodik.... s nem utolsó sorban nincs teletömve "mindennel".
Én is magam sütöm, sőt pár éve már az egész családnak én sütöm. Saját diónkból és gesztenyénkből. Na persze diót anyósom pucolja, gesztenyét anyukám. Így persze könnyű. ❤️🙃
De ha nem lenne rá időm, vagy épp betegeskednék vagy bármi okból nem tudnám elkészíteni akkor biztos hogy vennék.
Pár éve kóstoltam a Lild-set. Nem volt rossz.
Hétfőig van akció, 499 Ft.
Kösz, hogy írtad az árat, éppen érdekelt. Tőlünk messze van, szórólap nincs, csak tutira küldeném a Zembert.
Mindegy hogy bolti,vagy otthoni,, mindenkinek úgy lesz jó ahogy akarja☺️
Én is sütök többfélét, mert mindnek van kedvence.
Az Airfryerbe meg monden megsül 20 perc alatt.
De bejgli az Lidlis.
Mivel itt van a szomszédban a Lidl, én bejglit biztos nem sütök.
Nem csinálok ebből gondot. Én veszek. Egyéb más sütiket sütök. Bejglit már nem fogok.
Én bizony boltit veszek. Igaz minőségit. Nincs időm sütni, a munkaidő beosztásomban nincs ünnep sem hétvége. Sőt betegség sem, mert amíg lábon kihordjuk, megyünk.
Én sem veszek, de nem is sütök.
Más sütemények a kedvenceim.
Én már vettem és finom volt.
Még tuti nem ettél Lidl helyben sütött bejglit.
500 Ft most egy rúd, az 30 dkg körüli, abból is sok szelet kijön. Sok saját készítésű bejgli is elbújhat mellette.
A bejglit semmibe nem nézem, annál sokkal finomabb sütik vannak szerintem. Nagyon szeretek sütni, most is többféle sütemény lesz.
Jaja. Főleg ha tele van a dió héjával, mint ahogy erre volt már precedens. Amúgy jöhet minden.
El fog jönni az az idő, amikor majd megveszed, mert nem lesz annyi energiád hogy megsüsd.
Fagyasztottat tavaly vettem, húsvétkor jutott eszembe, éppen olyan finom volt. :)
Én is ott veszem. A mélyfagyasztottat, tökéletes. Sőt ma vettem a Sparban, az sem volt rossz. De a Lidl bejglije mindent visz.
600 a LIDL bejgli, határozottan kisebb, mint tavaly volt.
Csak úgy próbára nyugodtan vehetsz egyet, ha szeretitek, elfogy tuti.
Még mielőtt sütsz, szájízesítőnek.
Sokat sütöttem én szomszédoknak is, gyerekeknek. A kakaós volt a kedvencük. És ami bejött nagyon egy véletlen műve volt, elfogyott a mák, már nem jött volna ki egy egész belőle így lett "flódni" bejgli, mák, lekvár, alma, dió. nyami. A tésztája receptje, egy cukrásztól való, előtte sosem sikerült olyan szépre, finomra. Elment az USA-ba, aztán el is hunyt szegénykém, a receptje őrzi az emlékét.
Nem sonkás, hanem szokás.
Meg ugye magatoknak úgy sütöd, ahogy ti szeretitek. Mert hááááát, ahány ház, annyi sokás.
Én még 3000 alatt nem láttam idén, egy szál bejgli 😆 egy négytagú családnak a fél fogára se lenne elég. Igen, ahol gyerekek is vannak, határozottan jobban megéri sütni.
Nagymamám azt mondta, az elrontott bejglit, majd megeszik a gyekek.
Csak láttam, kinézetre sem volt olyan bizalomgerjesztő.
További ajánlott fórumok: