Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Virsli (tavaszi) pörkölt recept

Virsli (tavaszi) pörkölt recept

Elkészítési idő 25 perc

A Virsli (tavaszi) pörkölt hozzávalói:
személyenként 1 pár virsli,
1 db hagyma,
olaj,
só,
bors,
pirospaprika,
majoranna,
kukorica,
borsó,
(a kukorica és a borsó lehet konzerv is)


A Virsli (tavaszi) pörkölt elkészítési módja:
A virsliket fel karikázzuk, és félre tesszük A hagymát felaprítjuk, és az olajon megpároljuk, amíg szép üveges lesz. Pirosparikát teszünk rá, felöntjük kevés vízzel, és addig pároljuk, míg sűrűre vissza forr és a hagyma omlóssá válik. Bele tesszük a felkarikázott virslit, fűszerezzük, és egyszer felforraljuk. Ha kész beletesszük a kukoricát és a zöldborsót, és készre főzzük. Rizzsel tálaljuk.

Ízlés szerint tehetünk bele főtt tojást is.


Kategória: Húsételek receptjei


A virsli (tavaszi) pörkölt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook