Virsli batyuban recept
A Virsli batyuban hozzávalói:1 csomag mélyhűtött leveles tészta
1 csomag mini virsli 20 dkg füstölt sajt
dijoni mustár
fokhagymás majonéz
egy tojás sárgája a kenéshez
A Virsli batyuban elkészítési módja:
A felolvasztott tésztát kinyújtom vékonyra, bőségesen megkenem mustárral, ráreszelem a füstölt sajt háromnegyedét, kb. 10x10-es kockákra vágom, mindegyik közepére nyomok egy adag fokhagymás majonézt, ráültetem a mini virsliket, ráhajtogatom a tésztát, megkenem tojással, majd reszelt sajttal vagy szezámmaggal jól megszórom. 15 percig sütöm, és kész.
Sokat kell belőle készíteni, mert pikk-pakk felfalják. :)
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ostkati, 2008. jan. 8. 22:51
A virsli batyuban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.