Vir szigetére készülünk két kicsi gyerekkel. Mi a vélemény?Tapasztalat? (tudásbázis)
hali !
mikor mentek? mi júli 11-től 2 gyerköcel:))
az idö szerintem pont hogy nem rossz. A szigetet többnyire elkerüli a vihar, esö, rosszidö a hegyek miatt. Nem jutnak at altalaban. Bar most nem tudom milyen, szinte mindenhol szar az idö. :S A szemetröl nem tudok nyilatkozni. Mikor en voltam, nem volt. BAr ennek mar 3 eve. homokos parttal en sem talalkoztam nagyon, de lehet talalni kis eldugott reszeket ahol ha szerencsed van van homok. Viszont ahol mi fürödtünk ott volt homok, de ahol köves volt a par, ott is a vizben mar csak keves kö volt, es inkabb homok. (na ezt jol megaszontam :D)
es az atmenö hidtol nem messze van egy pirinyo sziget, Skoljic sziget, ami szupi fürdesre, homokos. Bar oda csonak kell.
szerintem tök jo nyugis, de ha varosi eletre vagytok, egy nagyobb köpesre van Zadar.
a viz nem ihato, ez teny, bar van ahol mar van vezetekes ivoviz, de mindenhol lehet olcson kapni kannas vizet, vagy viszik a vizeskocsival.
Nekem bejött. Iden lecsusztunk, mert elöször azt mondtuk nem megyünk, es mire meggondoltuk magunkat mar kiadtak aposomek a nyaralot, de jövöre mi is megyünk ujra!:) nalunk is par lepes a tengerpart, bar ugye a sziget eleg kicsi, igy szinte mindenhonnan csak par szaz meter :D
Szia!
Mi is tavaj voltunk a fiam 8 hós volt és nagyon jól éreztük magunkat.Víz tényleg nem iható kocsikkal hozták a házakhoz.
Mi tavaly ott nyaraltunk a másfél éves kislányunkkal. Nagyon jó volt.
Szerintem nyugodtan menjetek.
További ajánlott fórumok:
- 1 órája költözött el a férjem... hogyan élem/éljük a gyerekkel/ ezt túl...?
- Az én hibámból csalt meg a párom és hagyott el a gyerekkel! Van visszaút?
- Sopronban kicsi gyerekkel mit?
- Milyen kocsitok van 3 kicsi gyerekkel 3 gyereküléssel?
- Wellness hotelbe mennénk két kicsi gyerekkel, /egészségkártyával fizetnénk/ Budapest környékén tudtok szuper helyet?
- Kicsi gyerekkel MR vizsgálaton.....