Milyen kocsitok van 3 kicsi gyerekkel 3 gyereküléssel? (beszélgetés)
hú, nekünk 1 gyerekkel meg a csomagok, nem volt elég...a lábaknak nem volt elég hely hátul...nekünk nem volt jó...
6 személyes a Citroen Berlingo, a Fiat Kangoo, meg az Opel Combo...ezekbe tuti befér 3 gyerekülés + marad egy hely elől a negyediknek, mert elől is 3 ülés van és hátul is...nézz utána:o)))
Zafira, vagy valami 7személyes. A nagyobbak már be tudnak mászni hátra egyedül is, de azt nem tudom, milyen lehet ott utazni, mert én csak az 5személyesnek berendezettben ültem, a 2 hátsó ülés ki volt véve, vagy lehajtva, vagy mittomén. :) De van olyan is, ami úgy néz ki, mint egy kis furgon, abból már olyat is láttam, aminek 1-2 ülése forgatható: menetiránnyl szemben vagy háttal, sőt ha jól emlékszem, oldalállás is volt benne...
De hogy utóbbinak mennyi a fenntartási költsége... :S
Sziasztok!
A Xsara Picassoban is elfér 3 ülés, de hogy mekkora csomagtartója van, azt nem tudom, mert a sógörnőméknek van, nem a miénk... Nekünk 5ös golfunk van, abba 2 ülés között még egy sporttáska sem fér el... :(
Szia,nem is tudtam,hogy ikrek lesznek,de jó:-)
Tetszik a kocsi,csak mi dízelt szeretnénk,abba meg nincs:-(
lassan nálunk is aktuális lesz a téma, ikreket várok és van egy fiam...a férjem a chevrolet tacumát nézte ki, nagy, tágas, és simán befér 3 gyerekülés, mert külön ülések vannak hátul, ami igény szerint le is hajtható8a középső)..
nézz utána a használtautó. hu, képek is vannak...szerintem nekünk ez lesz...
További ajánlott fórumok:
- Sopronban kicsi gyerekkel mit?
- Vir szigetére készülünk két kicsi gyerekkel. Mi a vélemény?Tapasztalat?
- Wellness hotelbe mennénk két kicsi gyerekkel, /egészségkártyával fizetnénk/ Budapest környékén tudtok szuper helyet?
- Gyerekkel (5-6 éves) hogy lehet taxit fogni? Gyerekülés nélkül utazhat rövid távon?
- Milyen kocsitok van 3 gyerekkel 3 gyereküléssel?
- Kicsi gyerekkel MR vizsgálaton.....