Nekem csalódás. Mondjuk csak egy pár cuccot tettem fel eddig, de már többször kaptam fake e-maileket, hogy xy kifizette az árát, de amikor beléptem az oldalra, ott se üzenet, se kód, semmi.
Csak egy gondom van ezzel az egésszel. Ahogy néztem nagyon nyomott árakon megy el minden. Van egy vadiúj szövetkabátom, sose volt rajtam, 1 éves sincs, 35 ezerért vettem, ezért mennyit kérhetek el mégis? Nagyon áron alul se akarom adni.
Köszi. Ez érdekelt volna. Tehát akkor viszonylag biztonságos. A vevő a Vintednek fizet? Előre, utólag, ahogy megkapta az árút? Mi van ha nem jön be neki? Vissza kell utalnom a pénzt?
Van egy totál részletes leírás magában az applikációban. Amúgy sokat használom, eddig csak pozitív tapasztalatom van. Mondjuk ott is vannak sötét emberek, mint mindenhol, de szerintem ha a leírást megtalálod és tudod értelmezni akkor a többivel se lesz gond.
Szia! Úgy működik, hogy feltöltöd a ruhát, képpel, árral, leírással. Ha valaki szeretné megvenni, akkor ő a Vintednek fizeti ki a pénzt először. Te csomagautomatában adod fel a csomagot (méret emiatt fontos) úgy, hogy a Vinted ad egy kódot, azt beütöd, beteszed az automatába és ennyi. Nem fizetsz semmit.
Amikor a vevő megkapja, akkor utána a Vinted jóváírja neked a pénzt a kontódon, amit vagy levásárolsz vagy átutaltatod a bankszámládra.
Nekem reklamációm még nem volt, így arról nem tudok nyilatkozni, eddig minden simán ment. De olvastam már cifra dolgokat erről is.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.