Vietnami csirkesaláta recept

1 csirke
4 ek só
1 kis fej káposzta
2 evőkanál olaj
1 közepes hagyma
3 evőkanál ecet
2 evőkanál cukor
2 friss erős paprika
2 evőkanál vágott petrezselyemlevél.
A Vietnami csirkesaláta elkészítési módja:
A feldarabolt csirkét puhára párolom, lebőrözöm, kicsontozom, a húst gyufányira aprítom. A káposztát, a hagymát és a paprikát finomra vágom. A káposztát 3 evőkanál sóval beszórom, állni hagyom. Felhevített olajon megpirítom a hagymát. Elkeverem az ecetet, a cukrot és 1 evőkanál sót. Átöblítem a káposztát, lecsöpögtetem. Ráöntöm az ecetes levet, ráteszem a paprikát, a petrezselyemzöldet, a hagymát és a csirkét, jól összekeverem.
Tálalható melegen vagy hűtve, egyedül vagy karfiolrizzsel.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. okt. 22. 07:26
A vietnami csirkesaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.