Vicces topik (beszélgetés)
Idős bácsit megkérdezik:
- Mit szeret jobban, a karácsonyt vagy a szexet?
- A karácsonyt, mert az többször van. - válaszolta.
Egy ferj szep nagy papagajt vett a madar boltban, ami nagyon olcso aron kapott.
Amikor hazavitte, a barati hazasparok jottek at egy osszejovetelre hozzajuk. A papagajal buszkelkedett, mire a papagaj elkezdett karomkodni! Erre a gazda szegyeneben betette a melyhutobe a hutogepukbe.
A papagaj egy darabig szidkozodott, de egyszercsak elhalgatott!
Ra par percre kivette a melyhutobol, mire a papagaj bocsanatot kert, hogy csunyan beszelt.
A gazda, megigertette vele, hogy tobbet nem fog csunyan beszelni, es karomkodni.
Ugy ot perc mulva magkerdezte, hogy a tolltalan csirke mit mondott, ami a melyhutoben van?
A csaladban baby szuletett, es a szuletes utan, egy hetre, jottek a rokonok megnezni a babyt.
Kertek a mamat na nezzhessek meg a babyt!
A mama azt mondta, nem meg!
Majd ugy 10 percre megint kertek, hogy megnezhessek a babyt.
A mama azt mondta: meg nem.
Mire a latogatok megkerdeztem, hogy mikor lathatjak?
Mire a mama azt mondta, majd ha felebred es elkezd sirni!
Miert kell addig varnunk, kerdeztek a vendegek?
Mire a Mama : azert, mert elfelejtettem, hova tettem!
- Édesapám, a Lakatos az cigány név?
- Igen fiam, cigány név.
- De jó, hogy minket Kolompárnak hívnak!
Harom ferfi, halala utan , a menyorsag kapujanal alltak es vartak, Szent Peter bebocsajtsa oket a kapun.
Az elso ferfit kereste Sz. Peter a nagy konyvben, es meg kerdezte milyen ember voltal eletedben, hanyzor csaltad meg a feleseged?
A ferfi azt mondta 8szor.
Szt. Peter azt mondta menyorszag nagy, es kapsz egy autot, hogy kozlekedvess, es kapott egy Trabantot.
A masodik ferfi az csak haromszor csalta meg a feleseget, az kapott egy Suzuki-t.
A harmadik ferfi, egyszer sem csalta meg a feleseget, az kapott egy Lexust!
Egy honap mulva, ujra osszetalalkozik a harom ferfi, es az egyik a Lexus-sal, sirt nagyon!
Miert sirsz mi baj van? Kerdezte a masik ket ferfi???
A ferfi azt mondta, hogy tegnap lattam a felesegem, es biciklizett!!!
A reggeli merevedesem olyan eros, hogy regebben egy 5 kilos krumplis zsakot is megtartottam vele!
Legkozelebb lehet, hogy meg krumplit is tehatnek bele, egy parat...
A nok, hol novesztenek a legtobb gondorodo hajukat?
(AFRIKA!!!)
Szegyeld magad, ha mas valaszod lenne...
Ha elmultel otven eves:
Sosem mondjal nemet, ha WC-t latsz...
Sose hidd el, hogy biztos csak finganom kell...
Furcsa hangot a babakocsi, amikor összecsukom.
---A gyereket mindig ki kell venni belőle, mielőtt összecsukod.
Túl rövid a jelszavad.
---Az emlékező tehetségem is....
Én téged szeretlek.
---Na és mi van a feleségeddel?
Ő nem téged szeret.
Anyu, miért mosod fel a vécét?
---Mert jön a Mikulás.
Na és nálunk fog carni?
Loptam!
Ha egy ferj szemetvet mas felesegere, az azt jelenti, hogy arra a szenere, tobbet nincs szuksege...
A nyolcvan eves farmer felesege meghalt.
Ugy fel evre ra, a farmer a katalogusbol megrendelt egy uj feleseget.
A baratja kerdezte, hogy jol hallotta, a katalogusbol a nagyvarosbol rendelt egy feleseget? Hany eveslesz es mikorra erkezik? Ugyan akkor javasolta, hogy a farmer szerezen egy hasonlo koru segitseget a farmra!
A farmer azt mondta, jol hallotta, mert nem akar egymaga elni kint a farmon! Az uj feleseg, 26 eves, es jovo vasarnap erkezik!
Megint talalkozik a farmer baratjaval egy negyyed ev mulva, es kerdezte a farmert, hogy valt be az uj feleseg?
A farmer azt mondta, hogy mindden rendben van, es hallgatott a baratjara es szerzett egy segitseget is a farmra! Az uj feleseg terhes, es a segitsege is!
- Érted a hétfejű sárkányt is legyőzném!
- Figyu, anyámat ebbe ne keverd bele!
A Korhazban az orvos kerdi: Nover, volt ma a betegnek szeklete?
- Igen! Tobb izben is!
Noverke, nem az izet kerdeztem, hanem a darabszamat!
A forgalmas nagyvarosi utkeresztezodesben ket csinos utolso eves orvostanhallgato no allt a lampa zoldre valtozasara varva.
Mindketten atneztek a keresztezodes masik oldalara a felejuk jovo gyalogosok kozott egy jo kinezesu ferfi , ovatosan, elore kikalkulalt megfontolassal ovatosan lepked felejuk.
A ket orvostanhallgato no, eloszor az egyik diagnosztikalta, orvosi szemmel, hogy szerinte, reumaja van a ferfinek, a masikuk meg azt mondta artorithisa van!
Amikor a ferfi odaig ert, hozzajuk, a ket lany megkerdezte a kondiciojat a ferfinak, hogy melyikuknek lett igaza?
Erre a ferfi azt mondta: Holgyeim, mind a haroman tevedtunk!
En is azt hittem, hogy csak finganom kell !!!
- Mariskám, hány kiló vagy ?
- Ha behúzom a hasamat, akkor 80.
- És ha nem húzod be ?
- Akkor nem látom a mérleg kijelzőjét !
Kedves autos haverok!
Vigyazzunk meg az atlagnal is jobban az uton! Jon karcsony es a karacsony partik, uzemies magan valtozatuak. Az alkohol fogyasztast ellenorzik egyre erosebben a rendorok!
Mult evben in az uzemi partinal mar kicsit becsiccsantotam, es utanna meg bementunk egy Barba, megittunk egy parat! Erezni kezdtem, hogy mar tul sok a kocsi vezeteshez!
Inkabb busszal mentem haza , biztonsagosan, baleset mentesen!
Csak masnap reggel voltak ott a rendorok, hogy hogy kerult az a Volan busz a hazam ele!?
De mondtam nekik, en nem tudok semmirol sem, hogy ki hagyta ott!
Tolem vihetik, mert egy kicsit meg blokkolja is a kihajtomat...
Te Pista, miota vagy te szakacs?
-Mar harminc eve csinalom ezt!
De csak huszon nyolc eves vagy!?
-Tudod, sokat tulorazok!!!
Generációs különbségek:
- Petikém, hol mutatja ez a mérleg, hogy hány kiló vagyok?
- Nagyi! Szállj le a laptopomról!
Az egyesult allamokban a legujjabb statisztika kimutatta, hogy a nem hazas nok tobben vannak haztulajdonosok, mint nem hazas ferfiak!
Koszonhetoleg a hazassagokben elofordulo valasoknak!
Egy hazaspar repulovel utazott, a szent foldre, Jeruzsalembe!
Egyszer csak a feleseg osszesett es meghalt az utcan!
Elvittek a korhazba, ahol szivtamadast allapitottak meg. Onnan a ravatalozoba, es a temetest 5 zer dollart mondta, de ha haza akarja vitetni koporsoba vissza az allamokba, akkor az 45 ezerdollarba kerul.
Hat a ferj a repulovel valo hazavitelt valasztotta!
A temetkezes valakozo azt mondta: nem ertem utam az itteni temetes csak 5 ezerbe, mig a hazavitele 45 ezerbe kerul! Miert a dragabbat valasztja?
A ferj azt mondta, azert, mert vlt itt egy eset amikor valakit etemette itten, es harom napmulva feltamadt! Nem vehetem azt a veszelyt!!!
Nekem ők a kedvenceim.
Davis es sara a repulosok unnepenapjan kimentek megnezni!
Davis nagyon szeretett volna felmenni a tiz ezer forintos helikopter bemutato felmenetre, de Sara sokalta az arat!
Mar David 80 eves lett es eddig minden evben kerte sarit, a halikopter utra, de Sara, azt mondta tiz ezer az tiz ezer!
A pilota ezt hallotta minden evben, es a 80. evben azt mondta felviszi oket ingyen, ha ugy tudnak ulve maradni, hogy egy szot sem fognak szolni! De ha megszolalnak akkor mindkettojuknek tiz -tiz ezret kell fizetniuk! David azonnal beleegyezett. Beultek es felvitte oket. A pilota, mindenfele trukkoket csinalt a geppel! De egy hangot sem hallott Davidtol es Saratol amig le nem szalltak! Akkor vette eszre, hogy csak David volt a gepben! Megkerdezte Davidot, hol van Sara asszony? HAt nem szolta amikor kiesett, mert tiz ezer az tiz ezer!
Jó a pulcsid.
---Tetszik, nincs alatta semmi.
Ne aggódj még megnőhetnek.
- Hogy mondják másképpen a nős férfit?
- ???
- Férfi korlátozott lehetőségekkel.
Haló, it Taskent beszél.
---Ittas kendnek az anyja p****ja.
További ajánlott fórumok:
- Vicces és "érdekes" topikcímek
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Humoros, vicces idézetek
- Hát nem vicces?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!