Vicces állattörténetek (beszélgetés)
A tojó kacsa különös gonddal ügyelt a fészkére, ült a tojásokon, szinte senkit és semmit nem tűrt maga körül. Ha valamiért mégis be kellett néznünk hozzá, csak munkáskesztyűben tettük, mert megcsípte a kezünket, annyira féltette a tojásokat. A búvóhelyét le is takartuk egy vastagabb zsákkal, mert ha csak elmentünk előtte, már akkor is sziszegett, nyújtogatta a nyakát, mérges volt(néma kacsa). Enni- és innivalóért azonban kijárt a baromfiudvarra a többi állat közé. Egy ilyen alkalommal az egyik tyúk a kacsa távollétét kihasználva bement és rátojt a kacsatojásokra. Dolgavégeztével a tyúk kijött, a kacsa -mit sem sejtve- bement és továbbra is szigorúan őrizve ült a tojásokon. Néhány hét múlva kikeltek a tojásból a kiskacsák, tizennyolc darab sárga pelyhes gyönyörűség és egy darab kiscsirke. Volt nagy meglepetés! De az anyakacsa számára nem, ő sajátjaként nevelte a kis kakukkfiókát. Nagyon szépek voltak, ahogy ügyesen az anyjuk szárnya alá húzódtak, a csibe különösen tudott helyezkedni. Ő ki is találta magának, hogy a legjobb az anyuka hátán utazni. Sokat nevettünk rajtuk, ahogy mentek egy csapatban, a kiscsirke a kacsa széles hátán ült, mint valami kiváltságos, körülötte pedig a kiskacsák riszálták magukat. Szerintem egyikőjüknek sem tűnt fel, hogy ő nem közéjük való. A kiscsirkéből kakas lett és a kacsáknak kezdett udvarolni. (biztos identitászavara lett):)
Ha nem nálunk történik, talán el sem hiszem.
Nálunk is volt olyan, hogy beszökött a wc-be, és kihozott egy egész wc papír tekercset és apró cafatokra szedte, jó volt feltakarítani :D
A porszívóra nagyon haragszik, mindig megugatja, na meg a fűnyíró!!! bár miközben nyírom a füvet mindig felviszem, nehogy a kis gyagyásnak baja legyen, de amikaor kitolom a fűnyírót megugatja és meg is harapja!!! :D:D
Minden idegen tárgytól fél, és megugatja. Pl. Amerre sétálni szoktunk van egy kisbolt ahol fagyit is árulnak júniustól. Június előtt amíg arra sétáltunk nem volt semmi...aztán jött a fagyit hirdető tábla a bolt előtt....néézte, nézte, hogy mia az, megugatta, és nem mert tovább jönni. a boltos néni nagyon nevetett rajta :D
Bár látom már rég írtatok ide, azért megosztom veletek:
Nekem egy 8 hónapos francia bulldogom van.
a kimosott ruhákat egy külön szobába szoktuk kiteregetni. 2 napja kimostam az egyik kedvenc blúzomat, a ruhaszárítón úgy volt kiterítve, hogy a vállánál volt odacsipeszelve. Most így visszagondolva sokat sündörgött a kutyóm abban a szobában, nyitva volt mindig az ajtó. Erre ma azt a blúzt húztam fel, hát most nézem, hogy az alja, ami lelógott teljesen meg van rágva :D:D a kis sunyi!!!!! Mondjuk én voltam a bolond, hogy nyitva hagytam az ajtót.
HÁROM GESZTENYE VAGY NÉGY?
Élt egy állatidomár Song tartományban, szép pénzt keresett a majmaival. Értette a majmokat, és a majmok is megértették őt. Rendszerint úgy intézte, hogy az otthoni étkezésekből mindig maradjon valami a majmai számára. Egyszer nem maradt otthon ennivaló, meg különben is elhatározta, csökkenti a majmok adagját, mert sokba kerül az élelmük. Tartott tőle, hogy a majmoknak nem tetszik a dolog, ezért így szólt hozzájuk:
- Ezentúl reggelenként mindegyikőtök kap három gesztenyét, esténként pedig négyet. Rendben van?
A majmok felugrálva juttatták kifejezésre elégedetlenségüket. Az idomár csillapító hangon folytatta:
- Na jó, akkor mit szóltok hozzá, ha reggelenként kaptok négyet, esténként meg hármat?
A majmok erre leültek, és teljesen megnyugodtak.
(Kínai tanmese)
Igaz nem a való életben megtörtént sztori, de van valós alapja.Tudni kell az állatokra is jó módon hatni.:-))
Régebben gyakran jártunk össze egy baráti párral, ilyenkor ott aludtunk náluk, mert egy egész hétvégét együtt töltöttünk. Nekik is volt egy pincsijük, persze a két fiúkutya folyton marakodott egymással. Elég röhejes volt a két kis töpszli, ahogy morogtak meg vicsorogtak.
Egyik ilyen alkalommal a földön leterített szivacson aludtunk. Amint reggel ébredezni kezdtem és megmoccantam, a két kutya két oldalról hozzám futott örömében. Amikor rádöbbentek, hogy a másik is jön, egyből presztízskérdést kreáltak abból, hogy ki érjen oda előbb és természetesen összekaptak. Mikor abba a stádiumba értem, hogy a szemem kinyissam a hangzavarra, csak azt láttam homályosan, hogy dől felém a közel 2 méteres yucca pálma. Ezt még volt időm kivédeni, de a két kutya is épp akkor kezdte egymást marcangolni, úgyhogy amint a pálmát elkaptam, egyikük fogsora a karomba, másiké az ujjamba mélyedt.
Jelentem, elég komoly sérülést tudnak okozni a pincsifogak is, kéretik nem lenézni többé eme kutyafajta képviselőit.
Most már két és fél éves, és nála jobb kutyánk nem is lehetne! Egy hangja sincs soha, ha itthon van egyedül, akkor alszik, max akkor rág szét egy-két papucsot, ha elölhagyjuk:) Sokat segített, hogy egy évig kutyasuliztunk, akkor nagyon sokat tanult az eb.
Bella kérdésére válaszolva bulli, és pit keverék.
Szegényke:-((
A cicámmal is történt egy baleset. 10 emeletes panel legfölső emeletén lakunk, és az a szokása, hogy kiül az ablakba, vagy az erkély peremére, onnan nézelődik. Tettem-vettem otthon és föl se tűnt, hogy régen láttam a macsekot. Egyszer csak csönget a földszinti lakó, kérdezi, hogy a miénk-e a fekete macska amit a ház mögött talált. Először magabiztosan rávágtam, hogy nem, mert a miénk itthon van, de amikor jobban megnéztem, láttam, hogy ez bizony a Mirci. Biztos valahogy megbillent, esetleg a vadászösztönére hallgatva egy galamb után vetődött, de a lényeg, hogy 10 emeletnyi zuhanás után megúszta egy apró karcolással az állán.
Aznap este a hangját sem lehetett hallani, olyan jó cica volt. :-))
Ja, és már csak 8 élete maradt. :-)))
További ajánlott fórumok:
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Humoros, vicces idézetek
- Hát nem vicces?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!
- Az élet vicces oldala, avagy ha nem sírunk akkor nevetünk!